‹ Alle nieuwsberichten

GO GO GO DEALS bij T-Mobile!

GO GO GO DEALS bij T-Mobile!

Op zoek naar een nieuwe telefoon? En kun je ook wel een nieuw abonnement of een verlenging van je huidige abonnement gebruiken? Dat komt goed uit! T-Mobile heeft nu namelijk GO GO GO DEALS. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om gratis over te stappen of te verlengen!

 

GO GO GO DEALS bij T-Mobile

Van 25 november tot en met 29 december zijn er weer GO GO GO DEALS bij T-Mobile. Bij de GO GO GO DEALS van T-Mobile zit sowieso een aanbieding die bij jou past. Je vindt er namelijk de nieuwste smartphones voor superscherpe prijzen. Dit is dus het moment om je mobiele T-Mobile-abonnement te verlengen!

Nog geen abonnement van T-Mobile? Ook dan is het nu heel aantrekkelijk om een T-Mobile abonnement aan te vragen. Tijdens de GO GO GO DEALS betaal je namelijk geen aansluitkosten. Dat betekent dat je gratis kunt overstappen! Bij Belsimpel is je overstap bovendien zo geregeld. Wij regelen de overstap voor je, jij hoeft alleen maar te bevestigen met een sms’je. Geen papierwerk dus!

Altijd bereikbaar

Het netwerk is in 2019 voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot het beste netwerk van Nederland door de P3 Connect Mobile Benchmark. Daarmee is het netwerk van T-Mobile het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Zo ben je dus altijd goed bereikbaar.

Scherpe prijzen

Of je nu gaat voor een abonnement met telefoon of een Sim Only: tijdens de GO GO GO DEALS profiteer jij sowieso van een scherpe prijs. Een abonnement met 5GB internet en 120 min/sms’jes is dan namelijk maar €15 per maand. En krijg je ook klantvoordeel? Dan heb je 7GB en 120 min/sms voor maar €12,50 per maand!

Bekijk alle telefoons met T-Mobile-abonnementen

Bekijk alle T-Mobile Sim Only's