‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel en OnePlus 7T Pro McLaren Edition op Bright Day 2019!

Belsimpel en OnePlus 7T Pro McLaren Edition op Bright Day 2019!

Belsimpel staat op het grootste en vetste techfestival van Nederland: Bright Day! Samen met OnePlus zorgen wij er voor dat jij de OnePlus 7T Pro McLaren Edition kunt ervaren en kopen! Wat kun je nog meer verwachten?

Bright Day

Bright Day is het grootste techfestival van Nederland, waar je de nieuwste gadgets en andere coole technologische ontwikkelingen kunt meemaken en proberen! Op 23 en 24 november 2019 kun jij alle innovaties checken op het gebied van voertuigen, robots, smart home en natuurlijk ook de mobiele telefoon!

Belsimpel stand

OnePlus 7T McLarenOok Belsimpel is van de partij, want wij staan op Bright Day met een stand waar je het beste voorbeeld van de ontwikkelingen in de Mobiele Wereld kunt vinden: de nieuwe OnePlus 7T Pro McLaren Edition! Bij Belsimpel kun je de telefoon niet alleen kunnen ervaren, ook kun je hem gelijk mee naar huis nemen!

De OnePlus 7T McLaren Edition is namelijk exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel, dus zal de Belsimpel-kraam op Bright Day één van de weinige locaties zijn waar je dit steengoede toestel kunt krijgen. Het gaat om een gelimiteerd aantal toestellen, dus als je er zeker van wilt zijn dat je het toestel kunt kopen, kom dan langs bij Belsimpel op Bright, op = op!

Trouwens: OnePlus heeft voor dit nieuwe model samen gewerkt met autobedrijf McLaren en daarom kun je ook een dikke McLaren-auto bewonderen! Ook zal je elders op de beurs nog vouwbare smartphones en andere toffe mobiele innovaties kunnen vinden. Natuurlijk kun je bij Belsimpel terecht om de nieuwste telefoons van het moment te kopen!

Pre-Black Friday aanbiedingen

Nog een reden om dit weekend de Belsimpel-stand te bezoeken: je ontvangt hier alvast de Belsimpel Black Friday aanbiedingen van 2019. Zo krijg je dus als eerste in Nederland een voorproefje van Black Friday 2019. Bezoek ons verkooppunt op Bright Day en profiteer van de hoogste kortingen.

Belsimpel op Bright Day

Belsimpel is te vinden op 23 en 24 november 2019 op techbeurs Bright Day in de Expo Haarlemmermeer, met een uniek en exclusief verkooppunt. Meer weten over de McLaren Edition van de OnePlus 7T? Je vindt ‘m hier.