‹ Alle nieuwsberichten

Hussel er op los bij KPN!

Hussel er op los bij KPN!

KPN heeft een rijke geschiedenis in Nederland en speelt een rol in het leven van bijna alle Nederlanders. Geen Nederlander is hetzelfde en daarom komt KPN nu met KPN Hussel. Je kiest eenvoudig wat jij nodig hebt en stelt zo eenvoudig je eigen Hussel samen. Alleen een mobiel abonnement met internet voor thuis, of toch ook televisie. Aan jou de keus. 

Combineer jij meerdere Hussel-abonnementen? Dan ontvang je automatisch Hussel-voordeel. De Hussel-voordelen vervangen KPN Compleet. Maak jij al gebruik van KPN Compleet en doe je niets, dan verandert er voor jou niets. Pas als je een nieuw abonnement toevoegt of een van je huidige KPN-abonnementen verlengt, kun je gebruik maken van de voordelen van KPN Hussel. Wanneer je een Hussel-abonnement aanvraagt, ontvang je automatisch de Hussel-voordelen. Je hoeft hier dus zelf niets voor te doen. Kun jij bijna verlengen of ben je van plan om een nieuw KPN-abonnement aan te schaffen? Dan ben je vast benieuwd wat die Hussel-voordelen dan zijn. Hieronder leggen we het uit.

Voordelen van Husselen

Welke Hussel-voordelen jij ontvangt, hangt af van welke KPN-producten je combineert. Je krijgt al voordeel als je meerdere mobiele abonnementen op je adres hebt. Heb je daarnaast ook nog producten voor thuis van KPN, dan krijg je nog meer voordeel.

 • Tot €7,50- extra korting per maand op je mobiele abonnement

  Je krijgt tot €7,50 extra per maand als je een KPN internet-abonnement thuis met één of meer KPN Mobiel-abonnementen (zowel een Kids Sim als een 'normaal' mobiel abonnement doen mee) combineert.

 • €5,- korting op één entertainmentoptie naar keuze

  Heb jij op je adres KPN Mobiel, KPN Internet en KPN TV? Dan krijg je één van de volgende entertainmentopties met €5.- korting:

  • FOX Sports
  • KPN Plus-pakket
  • Spotify
  • Film1
 • Gratis opnemen-pakket ter waarde van €5,-

  Als je bij je KPN TV-abonnement kiest voor een tweede TV-ontvanger krijg je het opnemen-pakket ter waarde van €5 er gratis bij.

 • Gratis onderling bellen naar de vaste en mobiele KPN-abonnementen op jouw adres

  Je krijgt dit Hussel-voordeel als je twee of meer KPN Mobiel-abonnementen, of een KPN Mobiel-abonnement met Internet en Vast Bellen van KPN op hetzelfde adres hebt.

 • Onderling MB's delen met de mobiele KPN-abonnementen op je adres

  Dit kan als je twee of meer KPN Mobiel-abonnementen op hetzelfde adres hebt. MB's delen kan niet in het buitenland.

De mobiele abonnementen van KPN bestel je gemakkelijk bij Belsimpel. Of je nu op zoek bent naar een KPN-abonnement met telefoon of een KPN sim-only, met de Belsimpel Methode vind je altijd het abonnement dat bij je past.

Meer nieuws over: