‹ Alle nieuwsberichten

Cat kondigt de S52 aan!

Cat kondigt de S52 aan!

Vandaag heeft Cat een nieuwe smartphone gepresenteerd: de Cat S52. Net als andere telefoons van het merk is het toestel een ‘rugged’ smartphone; hij is zeer goed beschermd tegen stof, water en andere schade. Speciaal aan de S52 is dat hij een slank design heeft, waardoor het toestel niet zo dik is en een stijlvoller uiterlijk heeft.

Stevig, slank en veelzijdig

Cat S52 Cat Black De Cat S52 biedt qua bescherming een oplossing voor veel situaties. Hij is namelijk volledig waterdicht, is getest op vallen van 1,5 meter hoogte op beton en kan grote temperatuurverschillen aan. De antislip-laag op de achterkant biedt extra grip om valpartijen te voorkomen. Ook is de S52 stof- en zandbestendig.

Hiernaast is het een groot voordeel dat deze telefoon een slank design heeft. Hij is 9,69mm dun en weegt 210 gram, wat niet meer is dan de gemiddelde smartphone met hoesje. Het ontwerp is stijlvol waardoor de S52 een stuk toegankelijker is dan andere rugged toestellen. Hij is dan ook niet alleen geschikt voor bijvoorbeeld mensen in de bouw maar ook voor mensen die zich veel in de buurt van water of stof bevinden of mensen die gewoon een tikkeltje onhandig zijn.

De camera op de Cat S52 heeft een prima kwaliteit. Hij schiet foto’s van 12 megapixels en maakt ook in het donker aardige foto’s. Het display heeft een formaat van 5.65 inch en is te gebruiken met handschoenen en natte vingers. Het toestel heeft ruimte voor twee simkaarten en het geheugen van 64GB is uit te breiden met een microSD-kaartje.

Op het gebied van prestaties presteert de S52 prima. De combinatie van de processor en een werkgeheugen van 4GB zorgt ervoor dat het apparaat alledaagse apps en simpele spelletjes goed kan draaien. Ook heeft hij een 3,5mm-audioconnector en een FM-radio dus dat is fijn voor muziekliefhebbers.

Binnenkort te bestellen

De Cat S52 zal vanaf eind november te bestellen zijn bij Belsimpel. De stevige smartphone zal dan beschikbaar zijn als los toestel of in combinatie met abonnement. Hij is verkrijgbaar in de kleur Black.

Meer nieuws over: