‹ Alle nieuwsberichten

Honor 9X gepresenteerd voor de Nederlandse markt

Honor 9X gepresenteerd voor de Nederlandse markt

Vandaag is de Honor 9X gepresenteerd in Nederland. Eerder was het toestel al verkrijgbaar in andere landen maar vandaag heeft Honor bekendgemaakt dat hij ook zal worden verkocht in Nederland. De smartphone zal in Nederland vanaf 31 oktober exclusief verkrijgbaar zijn bij Belsimpel in de kleuren zwart en blauw.

Mooie middenklasser

Honor 9X BlauwDe Honor 9X is de opvolger van de 8X uit 2018 met een aantal verbeteringen. De frontcam is verstopt in een pop-up mechanisme en komt alleen tevoorschijn als de camera in gebruik is. Hierdoor bestaat de volledige voorkant van het toestel uit display. Het scherm heeft een formaat van 6.59 inch.

Het toestel heeft op de achterkant drie camera’s. De 48-megapixelvariant is de hoofdcamera waarmee je mooie plaatjes schiet. In de AID Super Night-modus maak je ook met slecht licht mooie foto’s. Met de groothoeklens kun je een breder onderwerp vastleggen, handig voor het vastleggen van landschappen of het maken van groepsfoto’s!

Deze smartphone uit de X-lijn van Honor beschikt over een Kirin 710-chip en een werkgeheugen van 4GB. Deze combinatie zorgt ervoor dat je een toestel tot je beschikking hebt die geschikt is voor alledaagse taken. Verder heeft het toestel 128GB opslag met mogelijkheid tot uitbreiding.

Ook het design valt op bij deze Honor 9X. De achterkant van het toestel bestaat uit reflecterende tegeltjes die het ligt weerspiegelen om zo een bijzonder ontwerp te creëren. Honor noemt dit effect het Dynamic X Design.

Exclusief bij Belsimpel

Naast de Nederlandse website van Honor, zal Belsimpel de enige plek in Nederland zijn waar je de Honor 9X kunt bestellen. De Honor 9X is vanaf 31 oktober, zowel los als met abonnement, verkrijgbaar voor € 229,- in de kleuren Midnight Black en Sapphire Blue.

Meer nieuws over: