‹ Alle nieuwsberichten

Motorola Moto E6 Play, One Macro en Moto G8 Plus gepresenteerd

Motorola Moto E6 Play, One Macro en Moto G8 Plus gepresenteerd

Motorola heeft zojuist drie nieuwe toestellen gepresenteerd: de Moto G8 Plus, de One Macro en de Moto E6 Play. Zowel de Moto G8 Plus en de One Macro leggen het accent op de camera, maar de focus verschilt. De Moto E6 Play is een mooi instapmodel met alle functies die een smartphone zou moeten kunnen. Wij hebben de belangrijkste specificaties hieronder voor je op een rijtje gezet!

Motorola Moto E6 Play: lekker betaalbaar

De Motorola Moto E6 Play heeft minder goede specificaties dan de andere twee gepresenteerde modellen, maar dit zie je ook terug in de prijs. Het toestel kan echter alles wat een smartphone voor dagelijks gebruik zou moeten kunnen. Zo kun je leuke foto’s maken met het toestel.

Wat ook leuk is aan de E6 Play is dat je het toestel makkelijk kunt ontgrendelen. Aan de achterkant zit een vingerafdrukscanner. Alleen met jouw vinger kun je daardoor het toestel ontgrendelen, waardoor niemand anders de inhoud kan zien! Daarnaast kun je met de selfiecamera ook gebruikmaken van de functie voor gezichtsherkenning. Zoals de naam al zegt, herkent de camera jouw gezicht en zal hij ontgrendelen wanneer jij naar het toestel kijkt.

Naast de betaalbaarheid is ook de grootte van de Moto E6 Play een onderscheidende factor. Waar veel smartphones tegenwoordig een scherm van 6 inch of groter hebben, is die van de Moto E6 Play 5.5 inch. Dit zorgt ervoor dat het toestel lekker compact blijft en je hem dus gemakkelijk met één hand kunt bedienen.

Motorola One Macro: lekker zoomen

De Motorola One Macro onderscheidt zich door de zoomfunctie van zijn camera. Voor een fijne prijs krijg je toch drie camera’s aan de achterzijde, die mede dankzij kunstmatige intelligentie mooie foto’s kunnen maken. Dankzij de speciale Macro Vision-camera kun je vijf keer dichterbij je onderwerp komen dan normaal. Je kunt hierdoor scherpstellen op de fijnste details en dit leidt tot mooie resultaten!

Het display van de One Macro is 6.2 inch groot en is een Max Vision HD+-beeldscherm met een verhouding van 19:9. Dit houdt in dat het een scherp beeld levert, waarbij het display vrij smal en lang is. Hierdoor is het nog steeds met één hand te bedienen, maar kan er wel meer in beeld gebracht worden!

Het design van het toestel ziet er bovendien mooi uit, zowel in de paarse als de zwarte kleur. Bovendien zijn beide spatwaterdicht, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een drupje regen of een beetje zweet. Daarnaast heeft de One Macro een goede accu. Dankzij de 4000mAh gaat het toestel gemakkelijk een dag (of langer) mee op één batterijlading.

Motorola Moto G8 Plus: lekker fotograferen

Ook de Motorola Moto G8 Plus onderscheidt zich door zijn camera’s, maar de focus ligt bij dit toestel vooral op het fotograferen in verschillende omstandigheden. Het toestel heeft vier camera’s op de achterkant, waaronder een ultragroothoeklens waarmee tot vier keer meer in beeld gebracht kan worden. Daarnaast heeft het Night Vision, zodat je ook met minder licht nog mooie foto’s kunt maken. Ten slotte heeft het nog videostabilisatie. Hiermee maak je filmpjes zonder schokken, zelfs als je zelf niet zo stabiel gefilmd hebt.

Dankzij het Full HD+-display van 6.3 inch is de Moto G8 Plus erg geschikt voor kijken van films en series. Het beeld is groot, scherp en gedetailleerd. Evenals de One Macro heeft ook dit toestel een beeldverhouding van 19:9. Daarnaast heeft het toestel Dolby® stereospeakers, wat ten goede komt aan de geluidskwaliteit.

In veel andere specificaties lijkt de Motorola Moto G8 Plus veel op de One Macro. Zo hebben ze beide een dualsim-functie, waarmee twee simkaarten in één toestel kunnen worden gestopt. Ook hebben ze beide 64GB uitbreidbaar geheugen, gezichtsherkenning, een vingerafdrukscanner aan de achterkant en een accu van 4000mAh.

Motorola Moto E6 Play, One Macro of Moto G8 Plus bestellen

De Moto E6 Play is in één variant beschikbaar bij Belsimpel, in de kleur Steel Black. De One Macro is in twee varianten te koop, namelijk in Space Blue en Ultra Violet. Bij de Moto G8 Plus kun je kiezen uit de kleuren Cosmic Blue en Crystal Pink.