‹ Alle nieuwsberichten

Oppo Reno 2 en Reno 2Z gelanceerd in Nederland

Oppo Reno 2 en Reno 2Z gelanceerd in Nederland

Vandaag zijn door Oppo tijden het Studio Earth Event de Oppo Reno 2 en de Oppo Reno 2Z gepresenteerd. Bij Belsimpel is de Reno 2 nu beschikbaar in de kleuren zwart en blauw, waar de Oppo Reno 2Z verkrijgbaar is in de kleuren zwart en wit. Beide toestellen hebben een mooie glazen behuizing, vier camera’s op de achterkant en een groot 6.5-inch AMOLED-display.

Opvolger van de Oppo Reno en Reno Z

De Oppo Reno 2 is de opvolger van de Oppo Reno en dat is te zien aan het design. Net als zijn voorganger is er geen inkeping in het display en zit de frontcam verwerkt in een uitschuifbaar balkje, dat naar boven komt als je een selfie wilt maken. De Oppo Reno 2 is net een stukje groter, met een display van 6.5 inch ten opzicht van de 6.4 inch die de Reno heeft.

De Reno Z2 valt qua design meer op. Waar de Z nog een druppelvormige notch in het display had, heeft nu ook de Z2 de frontcamera niet meer in de voorkant verwerkt. In plaats daarvan heeft het nu een pop-upcamera. Ook dit toestel heeft een scherm van 6.5 inch.

Waar de Reno 2 en Reno 2Z vooral in opvallen ten opzichte van hun voorgangers, is de camera aan de achterzijde. Waar de Reno’s nog twee camera’s hadden, hebben de tweede generaties van dit toestel er maar liefst vier. Hierdoor kunnen er hele leuke foto’s met het toestel worden geschoten.

Verschillen tussen Reno 2 en Reno 2Z

De Oppo Reno 2 en Reno 2Z hebben veel overeenkomsten. Toch hangt er een verschillend prijskaartje aan en moet de 2Z toch wat concessies doen om de meer betaalbare variant te zijn. Het grootste verschil is de camera.

Beide toestellen hebben een 48-megapixelhoofdcamera, een breedhoeklens van 8 megapixels en een monolens. De vierde lens is het grote verschil: waar dat bij de Reno 2Z een ‘simpele’ portretlens is, is de Reno 2 voorzien van een telefotolens waarmee heel ver ingezoomd kan worden zonder details te verliezen.

Een ander verschil is de processor, waarbij de Reno 2 net even iets meer aan kan. Toch is ook de Reno 2Z voorzien van een prima processor waarmee dagelijkse taken moeiteloos gedaan kunnen worden. Daarnaast heeft de Reno 2 dubbel zoveel opslaggeheugen, al is bij beide een geheugenkaartslot aanwezig om het geheugen eventueel nog uit te breiden.

Oppo Reno 2 en Reno 2Z bestellen

De Oppo Reno 2 is in twee varianten beschikbaar: Luminous Black en Ocean Blue. Bij de Reno 2Z kun je kiezen uit Luminous Black en Sky White. Op de productpagina van de Reno 2 en de Reno 2Z kun je de actuele prijzen en levertijden in de gaten houden.

Meer nieuws over: