‹ Alle nieuwsberichten

Google presenteert Pixel 4 en Pixel 4 XL

Google presenteert Pixel 4 en Pixel 4 XL

Google heeft vandaag in New York de Pixel 4 en Pixel 4 XL gepresenteerd. De toestellen worden uitgebracht met Android 10, een dubbele camera aan de achterkant en een oled-display met 90Hz verversingssnelheid. De telefoons zijn beschikbaar met 64GB en 128GB opslaggeheugen in de kleuren zwart, wit en oranje.

Google Pixel 4 specificaties

De Pixel 4 en 4 XL lijken qua specificaties veel op elkaar. Zo hebben beide smartphones een dubbele camera aan de achterzijde. Ze hebben dus een extra camera ten opzichte van hun voorgangers. Waarbij gezegd moeten worden dat de Pixel 3-serie over uitstekende camera’s beschikt dankzij slimme software en goede algoritmes. Van de Pixel 4-camera’s kan je dus veel verwachten.

Uit de doos draaien de Pixel 4-toestellen op Android 10. Op het moment van schrijven is dit de nieuwste Android-versie. De pure Androidervaring zorgt voor een fijne, soepele bediening. Bovendien zorgen de Snapdragon 855-processor en 6GB werkgeheugen dat zware taken zonder haperingen worden uitgevoerd.

Verschillen tussen Pixel 4 en Pixel 4 XL

Pixel 4 Clearly WhiteHet belangrijkste verschil tussen de twee Google-telefoons is het schermformaat. De Pixel 4 heeft een 5.7-inchdisplay terwijl de XL-variant een 6.3-inchscherm heeft. Het display van beide telefoons heeft een 90Hz verversingssnelheid waardoor beelden superscherp en vloeiend worden weergegeven. Ook de batterijcapaciteit van de Pixel 4 XL is groter: 3700mAh tegenover 2800mAh voor de Pixel 4.

Pixel 4 en Pixel 4 XL kopen

De Pixel 4 en 4 XL zijn allebei beschikbaar in twee opslagvarianten: 64GB en 128GB. Daarbij kun je kiezen uit drie kleuren: Just Black, Clearly White en Oh So Orange. Houd de productpagina van de Pixel 4 en Pixel 4 XL in de gaten voor actuele prijzen en levertijden.

Meer nieuws over: