‹ Alle nieuwsberichten

OnePlus kondigt de 7T en de 7T Pro aan!

OnePlus kondigt de 7T en de 7T Pro aan!

OnePlus heeft vandaag in Londen de OnePlus 7T en de 7T Pro aangekondigd. Beide toestellen zijn vanaf nu verkrijgbaar in twee kleuren. Je krijgt nu in combinatie met een T-Mobile-abonnement extra veel voordeel, alleen bij Belsimpel!

De OnePlus 7T was al een tijdje geleden bekend gemaakt in het buitenland, maar hij is nu dan ook aangekondigd in Europa. Deze opvolger van de OnePlus 7 heeft een aantal belangrijke verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, waaronder het prachtige 90Hz-scherm die we ook in de OnePlus 7 Pro en OnePlus 7T Pro vonden. Dat is fijn, want daarmee is OnePlus een van de weinige fabrikanten die een scherm met hogere verversingssnelheid aanbiedt, en dan ook nog voor een lagere prijs!

De OnePlus 7T is écht OnePlus; de beste specificaties van dit moment, exclusieve features én een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Hiermee haalde OnePlus ooit de voorpagina in de smartphonekrant en dat proberen ze nu weer. Nou, dat lukt ze aardig! Dankzij het prachtige scherm en de uitstekende hardware is dit een zeer geschikte telefoon voor gamers, high-end gebruikers, eigenlijk voor iedereen.

Naast het scherm beschikt het toestel over een Snapdragon 855+-processor en 8 GB werkgeheugen, die er samen voor zorgen dat je je helemaal geen zorgen hoeft te maken over haperende beelden. Je hoeft nooit meer op je telefoon te wachten. Ook aan de buitenkant is er het één en ander veranderd, en dat zie je meteen aan de achterkant. De driedubbele camera zit nu in een ronde module die prominent aan de achterkant van het toestel prijkt.

De drie camera’s zorgen er samen voor dat je in alle situaties een uitstekende foto kunt maken, ongeacht hoe ver weg je voorwerp staat. De hoofdsensor heeft 48 megapixels waarmee je dus sowieso al ontzettend mooie foto’s maakt. Daarnaast beschikt het toestel over een groothoeklens voor plaatjes van heel dichtbij en een telefoto-lens voor 2x optisch zoomen zonder kwaliteitsverlies. Ook aan de voorkant zit een uitstekende camera, zodat je in elke situatie overal een mooie foto kunt maken. Nieuw is de Super Macro-modus, waarmee je je telefoon praktisch in een bloem kunt steken en alsnog een scherpe foto kunt maken. Dankzij de mogelijkheid om van 2 cm afstand een foto te maken krijg je kleine voorwerpen mooi scherp in beeld en de rest van de foto wazig.

OnePlus 7T Pro

Naast de 7T heeft OnePlus ook de OnePlus 7T Pro aangekondigd. Deze high-end smartphone is de opvolger van de 7 Pro en beschikt dan ook over het beste van het beste. Het scherm heeft ook 90 Hz verversingssnelheid maar heeft daarnaast een iets hogere resolutie dan de normale 7T, waardoor video’s en games er nóg beter uitzien. Het toestel is iets dikker dan de normale 7T vanwege een grotere accu om het mooiere scherm te ondersteunen. Uiteraard beschikt de OnePlus 7T Pro 

De 7T Pro komt in twee varianten: de Haze Blue en de speciale McLaren-editie, die 12 GB werkgeheugen heeft tegenover 8 GB van de Haze Blue. Zowel de 7T als de 7T Pro maken gebruik van Warp Charge 30T, een verbeterde versie van de toch al fameuze snellaadtechnologie van OnePlus. Hiermee laad je tot 70% van de batterij op in dertig minuten, zodat je echt nooit meer zonder batterij komt te zitten.

Bestellen

De OnePlus 7T en 7T Pro zijn nu te bestellen bij Belsimpel. De 7T komt in Blue en Silver en de 7T Pro in Blue en de McLaren Edition. Daarnaast krijg je bij Belsimpel exclusief extra voordeel wanneer je hem combineert met een T-Mobile-abonnement!