‹ Alle nieuwsberichten

Samsung F480 Gaming Edition

Samsung komt met een speciale Gaming Edition van de populaire Samsung F480 TouchWiz, op deze editie zijn vijf volledige games voorgeïnstalleerd. Het toestel met de uitbreiding zal een andere naam krijgen, namelijk de Samsung F480 Gaming Edition. Een begrijpelijke zet van Samsung, want de Samsung F480 is het meest succesvolle touchscreen-toestel van Samsung. Het toestel werd wereldwijd maarliefst 5 miljoen keer verkocht.

Samsung F480 Gaming Edition

Games

Na anderhalf jaar gaat de Samsung de F480 dus een software-update krijgen. Het toestel, de Samsung F480 Gaming Edition zal geleverd worden met totaal vijf interessante games, waaronder: Pacman, Who wants to be a Millionaire en Millenium Poker. De andere twee games zijn helaas nog niet bekend.

Edities

Van de Samsung F480 TouchWiz kwamen ook al veel verschillende andere edities op de markt, zoals een Hugo Boss-editie en de vrouwelijke Allure Touch-editie. Samsung verwacht dat dit toestel veelal gekocht zal worden door spelletjesliefhebbers, die niet zoveel geld uit willen geven aan bijvoorbeeld een PSP of een Nintendo DS. De Samsung F480 Gaming Edition is vanaf half juni in Europa verkrijgbaar voor een adviesprijs van €399.

Meer nieuws over: