‹ Alle nieuwsberichten

Exclusief bij Belsimpel: de OnePlus & Belsimpel Mystery Box!

Exclusief bij Belsimpel: de OnePlus & Belsimpel Mystery Box!

OnePlus doet op 10 oktober in Londen een grote aankondiging. Voor de enthousiaste fans is er dit jaar ook iets extra’s georganiseerd. Zij krijgen namelijk nu al de kans om een Limited Edition Mystery Box van OnePlus & Belsimpel ter waarde van €899,- bij Belsimpel aan te schaffen voor slechts €699,-. De Mystery Box wordt tijdens het Firstlook Festival in Utrecht gepresenteerd, waarbij een aantal items uit de box wellicht al onthuld zal worden. Benieuwd? Kom dan langs bij Firstlook!

De Mystery Box

What’s in the box? Dat is de grote vraag! In samenwerking met OnePlus presenteert Belsimpel de Mystery Box, een must-have voor fans van OnePlus. Wat er precies in zit is nog geheim, maar dat de box vol zit met de tofste elektronica én gadgets?) is zeker. Tijdens het Firstlook Festival zullen we een tipje van de sluier oplichten.

Firstlook

Dit jaar staat Belsimpel samen met OnePlus op de bekendste gamebeurs van Nederland: het Firstlook Festival. Tijdens dit festival worden de nieuwste gadgets, games en hardware voor het eerst aan Nederlandse en Belgische gamers gedemonstreerd. Bij de stand van OnePlus en Belsimpel kun je meedoen aan de Mario Kart game-competitie en de tofste gadgets checken. Meer weten? Kom dan langs bij Firstlook! Ben je verhinderd, maar wil je wel meegenieten? Dan kun je via de volgende link ook de livestream volgen; volg de livestream van Firstlook.