‹ Alle nieuwsberichten

Bizarre aanbiedingen bij Belsimpel

Bizarre aanbiedingen bij Belsimpel

Sla je slag tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen van 21 t/m 25 september! Tijdens deze 5 dagen ontvang je op geselecteerde telefoons, abonnementen en accessoires hoge kortingen. Voor alle aanbiedingen geldt: op = op, dus wees er snel bij!

Na een succesvolle eerste editie in juni, gaat dit weekend de tweede editie van de Bizarre Belsimpel Dagen van start. De Bizarre Belsimpel Dagen zijn van zaterdag 21 september t/m woensdag 25 september.

De Bizarre Belsimpel Dagen

Bij Belsimpel ben je natuurlijk het hele jaar door aan het juiste adres voor de best geprijsde smartphones, maar tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen zijn sommige telefoons nóg voordeliger dan normaal. Je krijgt 5 dagen lang bizarre kortingen op telefoons, accessoires én abonnementen. Je vindt tussen de geselecteerde aanbiedingen dus zeker iets dat bij je past. Wacht niet te lang, want op = op!

Een overzicht van alle aanbiedingen vind je op onze Bizarre Belsimpel Dagen-pagina.

Zijn er vaker Bizarre Belsimpel Dagen?

De Bizarre Belsimpel Dagen is een terugkerende actieperiode. Tijdens elke editie bieden we andere producten met enorme kortingen aan. Heb je iets gezien dat je bevalt? Wacht dan niet te lang met bestellen, want de kans is groot dat je dezelfde aanbieding niet nog een keer vindt!

Wil jij als eerste weten wanneer de Bizarre Belsimpel Dagen de volgende keer plaatsvinden en welke toestellen te krijgen zijn met hoge kortingen? Schrijf je dan op deze pagina in voor de Belsimpel-nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je de perfecte aanbieding niet misloopt!

Kijk voor alle Bizarre Belsimpel Dagen-aanbiedingen en antwoorden op veelgestelde vragen op onze Bizarre Belsimpel Dagen-pagina.