‹ Alle nieuwsberichten

Combineer Vodafone & Ziggo en ontvang extra voordelen!

Combineer Vodafone & Ziggo en ontvang extra voordelen!

Heb jij thuis internet en TV van Ziggo? Dan is een Vodafone-abonnement misschien wel wat voor jou. Ziggo-klanten die een abonnement van Vodafone hebben, genieten namelijk van extra veel voordeel. Bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S10, waarbij Ziggo-klanten €5 korting en een dubbele databundel ontvangen! In dit artikel zetten we alle voordelen van Vodafone & Ziggo voor je op een rijtje.

Sinds januari 2017 werken Vodafone & Ziggo samen, om nog beter te voldoen aan de wensen van klanten. Dit maakt het nu mogelijk om extra voordelen aan te bieden, wanneer een klant Vodafone en Ziggo combineert. Deze voordelen gelden niet alleen voor jou, maar voor iedereen op je adres!

Tot €5 korting op je Vodafone-abonnement

Kies je voor een nieuw Start- of Red-abonnement van Vodafone? Dan krijg je iedere maand €2,50 korting op je Start-abonnement en €5 korting op je Red-abonnement! Deze korting zie je iedere maand terug op je telefoonrekening en geldt voor zowel Sim Only-abonnementen als abonnementen in combinatie met een toestel.

Heb je op dit moment al een Vodafone-abonnement en ben je Ziggo-klant? Ook dan profiteer je van korting op je factuur! De korting is geldig voor alle huidige Vodafone-klanten met een Smart-, Red-, Start- en Black-abonnement.

Ontvang dubbele data

Naast de korting op je telefoonrekening, ontvang je ook nog eens dubbele data. De databundels van alle Start-, Smart-, Scherp-, Red- én Black-abonnementen van Vodafone op je adres worden gratis verdubbeld. De dubbele data wordt automatisch geactiveerd, daar hoef je zelf niets voor te doen.

Extra TV-pakket naar keuze
Klanten van Vodafone en Ziggo ontvangen bovendien een gratis extra TV-pakket naar keuze ter waarde van maximaal €14,95 maand. Je kunt kiezen tussen Ziggo Sport totaal, Ziggo Movies & Series L en Ziggo Kids.

Met Ziggo Sport Totaal geniet de sportfanaat van zes premium sportkanalen, met onder andere de Formule 1 en internationaal voetbal. Ben je meer een filmliefhebber? Dan kies je voor Ziggo Movies & Series L, waarbij je on demand kunt genieten van honderden films en series. Voor de jongste kijkers is er Ziggo Kids, dit pakket bevat vier kanalen voor alle leeftijden. Je activeert het Extra TV-pakket naar keuze via Mijn Ziggo.

Veilig online pakket

Met het beveiligingspakket van VodafoneZiggo beveilig je gemakkelijk je persoonlijke gegevens en je apparaten én bescherm je je kinderen tegen ongewenste content of te lang internetten. Bovendien ben je beschermd bij diefstal of verlies: met dit pakket vind je je apparaten gemakkelijk terug en zet je ze op afstand op slot. Je activeert het Veilig online pakket via Mijn Ziggo.

Vanaf het moment dat de geselecteerde abonnementen van Ziggo en Vodafone op hetzelfde adres actief zijn, geldt het recht op de extra voordelen. De actie is ook geldig voor ondernemers, zolang de abonnementen van Vodafone & Ziggo actief zijn onder hetzelfde KVK-nummer.

De mobiele abonnementen van Vodafone zijn te bestellen via Belsimpel! Alle Vodafone abonnementen met een toestel kun je hier vinden. Heb je al een toestel, dan past een Sim Only beter bij jou! Alle Vodafone Sim Only-abonnementen kun je hier vinden.  

 

Meer nieuws over: