‹ Alle nieuwsberichten

Xiaomi Mi 9T 128GB-variant exclusief te bestellen bij Belsimpel

Xiaomi Mi 9T 128GB-variant exclusief te bestellen bij Belsimpel

Zojuist is de Xiaomi Mi 9T gepresenteerd en de variant met 128GB intern geheugen is per direct exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel! Daarbij is het toestel tijdelijk verkrijgbaar voor een introductieprijs van €349,00.

Xiaomi Mi 9T

De Xiaomi Mi 9T kan gezien worden als een nieuw lid van de populaire Mi 9-familie en zit weer bomvol interessante features voor een nog interessantere prijs. Deze smartphone valt in het middensegment, maar zo ziet het toestel er zeker niet uit. Door een combinatie van metaal en glas, waarbij elke kleur een eigen uniek design heeft, haal je een prachtige telefoon in huis. De voorkant valt direct op, want er is geen frontcam te vinden. Xiaomi heeft ervoor gekozen om deze in de bovenkant van het toestel te verbergen, vrij uniek voor deze prijsklasse.

Aan de onderkant vind je de USB C-poort, waarmee je het toestel snel kunt opladen of data kunt synchroniseren. De speaker is ook in de onderzjie verwerkt. Ook een 3.5mm-poort is nog steeds aanwezig, waardoor het mogelijk is om muziek te luisteren met je eigen oordopjes.

Er is gekozen voor een groot AMOLED-display met een diagonaal van 6.4 inch en een hoge resolutie. Die combinatie zorgt ervoor dat alles wat je op het scherm ziet er prachtig uitziet. Fijn voor jouw favoriete serie op Netflix en zelfgemaakte foto's, maar natuurlijk ook voor Facebook of Instagram. Doordat er geen notch aanwezig is, bestaat de voorkant nagenoeg volledig uit scherm. Volop genieten dus! Een vingerafdrukscanner is onder de glasplaat aan de voorkant verstopt en er is gekozen voor een optische variant. Die maakt snel een foto van jouw vingerafdruk en vergelijkt deze met de eerder opgeslagen scan, veiligheid is dus zeker in orde!

Specificaties Xiaomi Mi 9T

Deze Xiaomi Mi 9T is dus verkrijgbaar in het zwart, blauw en rood. Je kunt deze varianten met 128GB opslaggeheugen exclusief bij Belsimpel kopen. Het geheugen is niet uitbreidbaar met een geheugenkaartje. Het kloppende hart is de midrange Snapdragon 730-processor, die een prima combinatie biedt wat betreft processorkracht en accuprestaties. Met de batterij zit je sowieso goed dankzij de capaciteit van 4000mAh, waarmee je makkelijk een intensieve dag doorkomt. Zo kun je makkelijk gebruikmaken van apps zoals WhatsApp, Facebook of YouTube, maar ook een game spelen is geen probleem.

Op de achterkant zijn drie camera's aanwezig, waardoor je in elke situatie een prima plaatje kunt schieten. De hoofdcamera is een 48-megapixelvariant, waarmee je 12-megapixelfoto's schiet. Via verschillende technieken worden vier pixels namelijk samengesmolten tot één pixel, wat resulteert in foto's met een hoger contrast, meer details en mooiere kleuren. De tweede camera kan gebruikt worden om wat te zoomen en objecten dus dichterbij te halen zonder kwaliteitsverlies. Ten slotte is er ook nog een derde camera aanwezig, voorzien van een wijdhoeklens. Zo leg je nog meer vast op de gevoelige plaat en dat is weer fijn voor bijvoorbeeld groepsfoto's of landschappen.

Xiaomi Mi 9T

Xiaomi Mi 9T 128GB bestellen bij Belsimpel

De Mi 9T 128GB is per direct te bestellen in het zwart, rood en blauw voor een tijdelijke introductieprijs van €349,00.