‹ Alle nieuwsberichten

Exclusief te bestellen bij Belsimpel: OnePlus 7 Pro Almond

Exclusief te bestellen bij Belsimpel: OnePlus 7 Pro Almond

De OnePlus 7 Pro is vanaf nu verkrijgbaar in de kleur Almond, exclusief bij Belsimpel. Dit toptoestel is al een tijdje beschikbaar bij Belsimpel in andere kleurvarianten, maar met deze nieuwe exclusieve kleur val je sowieso op.

 

OnePlus 7 Pro 8GB/256GB

Deze OnePlus 7 Pro is het huidige toptoestel van OnePlus en een van de meest populaire toestellen van het jaar. Tot nu toe was het toestel alleen beschikbaar in Mirror Grey of Nebula Blue. De Almond-variant heeft een mooie zachtgoud kleur met gouden accenten. Het toestel ziet er dus van alle kanten enorm flitsend uit! Onder de glasplaat op de achterkant zit een speciale laag, waardoor het toestel extra glimt. Het frame is gemaakt van stevig aluminium en afgewerkt met een mooie gouden kleur om aan te sluiten bij de achterkant. In het frame zit de bekende OnePlus-slider, waarmee je moeiteloos schakelt tussen Niet Storen-modus, alleen trillen of geluid aan.

Nieuwe kleur: Almond

Het toestel is niet alleen prachtig dankzij de nieuwe Almond-kleur, maar ook dankzij het display. De voorkant van het toestel bestaat voor 93% uit scherm, en dat scherm van 6.67 inch is misschien wel het mooiste aan het hele toestel. Om ruimte te besparen is de frontcam verborgen in de bovenkant van het toestel. Wanneer je hem nodig hebt popt hij razendsnel omhoog! De resolutie is een stuk hoger dan die van zijn voorganger, opgeschroefd tot 3120x1440 pixels. Dankzij AMOLED-technologie is zwart ook echt zwart, en springen de kleuren werkelijk je scherm uit. Een ander speciale feature van het scherm is de nieuwe verversingssnelheid van 90 Hz. Dat is 1,5 keer zo snel als bij andere smartphones, waardoor alles veel vloeiender lijkt te gaan. Je geniet dus in de allerhoogste kwaliteit van video’s, films en series.

High-end hardware

OnePlus 7 Pro AlmondDe OnePlus 7 Pro doet mee in de strijd voor het beste toestel van het jaar, en daarbij is hij een serieuze mededinger. Met dit toestel laat OnePlus zien dat ze niet bang zijn om mee te doen met de grote jongens! Het toestel beschikt uiteraard over top notch hardware, zoals de Snapdragon 855-processor. Hiermee zijn zware taken en grote games kinderspel, zodat je het 90 Hz-scherm tot zijn volledige capaciteit kunt gebruiken, zonder dat je last hebt van haperingen. Deze Almond-variant beschikt over 8GB werkgeheugen en 256GB opslag; ruim genoeg voor de meeste gebruikers. Multitasken is dus erg eenvoudig en dankzij de splitscreen-support kun je je zelfs meerdere apps tegelijk op het grote scherm gebruiken.

De batterijduur van de OnePlus 7 Pro is toepasselijk voor een toestel als dit; dankzij de 4000-mAh-accu kun je het gemakkelijk een dag uithouden zonder op te laden. ’s Nachts opladen hoeft niet meer, want dankzij Warp Charge is je toestel binnen no-time weer opgeladen. Even een halfuurtje opladen in de ochtend en je hebt genoeg energie voor de rest van de dag.

Drie camera’s en handige snufjes

Achterop de OnePlus 7 zit een drietal camera’s waarmee je in elke situatie een mooie foto kan maken, ook in het donker. Voor het eerst heeft één van de camera's een groothoeklensje, zodat je écht iedereen op de foto kan krijgen. De vingerafdrukscanner is net als bij de 6T verwerkt onder het scherm, zodat je altijd snel en gemakkelijk toegang hebt tot je toestel! Er is gekozen voor een nog snellere variant dan zijn voorganger, waardoor unlocken nog beter werkt.

OnePlus 7 Pro Almond bestellen

De OnePlus 7 Pro Almond is vanaf nu exclusief te pre-orderen bij Belsimpel voor een prijs van €759,00.