‹ Alle nieuwsberichten

Motorola One Vision: exclusieve pre-order bij Belsimpel

Motorola One Vision: exclusieve pre-order bij Belsimpel

De Motorola One Vision is de nieuwste smartphone van het bedrijf, is voorzien van Android One, bevat een stel interessante camera's en exclusief via Belsimpel krijg je naast de Motorola Verve 500 Earbuds, ook nog eens een Bluetoothspeaker cadeau tijdens de pre-order!

Motorola One Vision

De nieuwe One Vision van Motorola is een toestel met een midrangeprijs, die verschillende verassingen aan boord heeft. Zo is er een groot 6.3-inchscherm aanwezig met een verhouding van 21:9, erg langwerpig dus en ideaal voor een film. De achterkant is voorzien van een 48-megapixelcamera en er is optische beeldstabilisatie aanwezig, perfect om een foto of filmpje te maken. Daarnaast draait het toestel ook nog eens op Android One, de pure versie van het mobiele besturingssysteem van Google. Daardoor krijg je op regelmatig basis updates voor het OS en beveiliging!

Specificaties Motorola One Vision

Motorola One VisionDeze One Vision biedt veel waar voor de adviesprijs, want niet alleen de pure Android One-ervaring is erg fijn. Het display heeft dus een diagonaal van 6.3 inch en er is gekozen om de frontcamera in een klein gaatje in de linker bovenhoek te stoppen. Zodoende heb je nog meer scherm aan de voorkant, want een notch is niet nodig. Dankzij de prima resolutie en verhouding van 21:9 is het toestel makkelijk te gebruiken om te multitasken. Ook het kijken van een filmpje in dit formaat is een ervaring van jewelste, want zwarte balken zijn dan verleden tijd.

Het bedrijf zet hoog in op de cameraprestaties en dat is logisch, want voor de adviesprijs krijg je een prima stel camera's om in elke situatie een foto te maken. Selfies maak je met de 25-megapixelfrontcam en op de achterkant vind je twee camera's. De ene sensor heeft een resolutie van 48 megapixels, maar foto's maak je van 12 megapixels. Dat komt, omdat er vier pixels tot één worden samengesmolten, waardoor je in de gemaakte foto's meer details en contrast terug kunt zien.

Ook is er OIS aanwezig, wat staat voor optische beeldstabilisatie en dat zorgt er weer voor dat foto's, maar ook video's er nog beter uitzien. Kleine trillingen van bijvoorbeeld de hand zijn dan namelijk niet te zien, wat erg fijn is! Met Night Vision kun je in mindere lichtomstandigheden ook nog een prima kiekje schieten, om direct te delen via social media.

De accu is een 3500mAh-exemplaar en kan snel worden opgeladen dankzij de TurboPower-technologie van Motorola zelf. Standaard is er 128GB opslaggeheugen aanwezig, maar dit is uit te breiden door een geheugenkaartje te gebruiken. Er is 4GB werkgeheugen aanwezig, zodat je meerdere apps makkelijk naast elkaar kunt open hebben staan en de processor komt van Samsung. Deze Exynos-variant biedt een prima combinatie tussen processorkracht en accuprestaties, waardoor je altijd uit de voeten kunt. 

Motorola One Vision kopen bij Belsimpel

De adviesprijs voor dit toestel bedraagt €299, waarbij je de keuze hebt uit blauw en brons. Uitlevering moet eind mei plaatsvinden en tijdens de pre-orderperiode krijg je de Motorola Verve 500 Earbuds gratis. Daarnaast krijg je exclusief via Belsimpel tijdens de pre-order ook de Sonic Boost 210 Bluetoothspeakercadeu!