‹ Alle nieuwsberichten

Honor 20 Lite officieel: drie camera's en veel geheugen

Honor 20 Lite officieel: drie camera's en veel geheugen

De aankondiging van verschillende Honor 20-toestellen zal pas plaatsvinden op 21 mei, maar wel is deze Honor 20 Lite alvast gepresenteerd. Het toestel moet het hebben van drie camera's op de achterkant en de grote hoeveelheid geheugen!

Honor 20 Lite: triple lens, triple the fun

Zojuist is de Honor 20 Lite officieel gepresenteerd, een toestel dat direct te bestellen is en een adviesprijs heeft gekregen van €299. Honor gaat in hun marketingmateriaal duidelijk in op de mogelijkheden van de camera's aan de achterkant en de frontcam en waarom dat is wel duidelijk. Op de achterkant zijn namelijk drie camera's aanwezig met elk hun unieke eigenschappen. De frontcam schiet plaatjes van maximaal 32 megapixel, waardoor elke selfie er scherp uitziet!

Drie camera's op de achterkant

Deze nieuwe Honor 20 Lite is te verkrijgen in het zwart en blauw, waarbij de laatste een kleurenverloop heeft van blauw naar paars. Op de achterkant van de 20 Lite vind je drie camera's en dat is er één meer dan zijn voorganger; de Honor 10 Lite. De hoofdcamera laat je foto's schieten van 24 megapixel en heeft een diafragma van F/1.8, wat betekent dat er genoeg licht op de sensor valt, ook als de lichtomstandigheden niet ideaal zijn. Zo kun je in de schermer toch nog een redelijke foto schieten en dat is natuurlijk erg fijn. Met de tweede camera schiet je plaatjes van maximaal 8 megapixel, maar wel met een ultrawijde hoek van 120 graden. Zo leg je nog meer vast op de gevoelige plaat, ideaal voor een groepsfoto, een prachtig landschap of bijvoorbeeld een mooi gebouw.

De derde camera wordt gebruikt om diepte te meten en zorgt voor een scherptediepte-effect, ook wel bokeh genoemd. Zo leg je het onderwerp scherp vast op de foto, terwijl de achtergrond wat vervaagd is, iets dat we steeds vaker zien bij smartphones. De Honor 20 Lite is ook voorzien van AI, oftewel kunstmatige intelligentie en dat wordt gebruikt bij het maken van foto's. Het toestel kan namelijk 500 scenario's in 22 categorieën herkennen en past dan de instellingen aan, waardoor elke foto er nog mooier uitziet. Ten slotte is er dus nog de 32-megapixelfrontcam, waarbij niet alleen de hoge resolutie erg fijn is. Dankzij dat wordt elk detail vastgelegd, maar ook speelt AI een rol, waardoor je er net wat beter uitziet op zo'n foto, handig!

Honor 20 Lite

Specificaties Honor 20 Lite

Overige specificaties zijn deels hetzelfde als de Honor 10 Lite. Zo zien we hetzelfde display van 6.21 inch met een hoge resolutie en de kleine waterdruppelnotch in het scherm. Ook de Kirin 710-processor is weer van de partij, een variant die bekendstaat om de goede prestaties op het gebied van processorkracht en accuduur. De batterij heeft een capaciteit van 3400mAh en kan worden opgeladen via een microUSB-poort, wat enigszins ouderwets aandoet. Wel is er een 3,5mm-aansluiting aanwezig om gebruik te maken van je eigen oordopjes zonder een adapter te hoeven gebruiken.

Op de achterkant vind je ook nog een snelle vingerafdrukscanner en een microSD-kaartslot is ook aanwezig. Of je die nodig hebt ligt uiteraard aan jou, maar de Honor 20 Lite is standaard wel voorzien van 128GB opslag. Er is 4GB werkgeheugen aanwezig en het toestel is voorzien van Android 9.0 met de eigen EMUI-schil van de fabrikant, waardoor je direct aan de slag kunt.

Honor 20 Lite kopen bij Belsimpel

Deze nieuwe Honor 20 Lite heeft een adviesprijs gekregen van €299 en is vanaf nu direct te bestellen bij Belsimpel. Daarbij heb je keuze uit Midnight Black of Phantom Blue.