‹ Alle nieuwsberichten

Sony Ericsson Satio

Het derde en laatste aangekondigde toestel heeft in dit rijtje ook weer een focus punt. Deze keer is namelijk het visuele aspect als belangrijkste feature meegenomen. De Satio die draait op het Symbian OS laat je namelijk middels het 3,5inch scherm kijken naar video in 16:9 breedbeeld formaat. Ook de camera hebben ze met 12.1 megapixels op een behoorlijk niveau gezet. In Barcelona werd dit toestel ook wel onder de naam Idou neergezet maar blijkbaar was een nieuwe naam toch noodzakelijk.Sony Ericsson Satio
 

Entertainment

“Met de Satio kun je genieten van elke vorm van entertainment waar en wanneer je maar wilt. Of het nu gaat om muziek of om films, je bent nooit meer dan één tik op de toets weg van je favoriete liedjes of shows”, zegt Harold de Kort, Communicatie Manager Benelux van Sony Ericsson. De Sony Ericsson Satio beschikt over een groot en helder 3,5 inch (640 x 320) touchscreen-display en heeft zeer uitgebreide multimediafunctionaliteiten met een 12,1 megapixel camera, aGPS/Google Maps, HSDPA, WiFi en zelfs een microSD-uitbreidingsmogelijkheid voor het geheugen (in plaats van de Memory Stick Micro, zoals voorheen gebruikelijk bij Sony/Sony Ericsson). Ook biedt het toestel een vloeiende integratie met PlayNow Arena, Sony Ericsson's multimedia-store.

Kleine koptelefoon

De Satio wordt geleverd met een uiterst kleine koptelefoon namelijk de HBH-iS800. Als je video wilt kijken terwijl je onderweg bent kun je gebruik maken van de IM920 standaard. Je kunt gewone video's overzetten in dit formaat middels de meegeleverde USB kabel en op de microSD kaart zetten.

Kleuren

Het vierde kwartaal wordt door druk voor SonyEricsson want de Satio komt dan samen met de Yari en Aino op de markt. De Satio komt in iets meer kleurvariatie namelijk zwart, zilver en bordeaux.

Meer nieuws over: