‹ Alle nieuwsberichten

Honor presenteert haar nieuwe Honor 20-toestellen binnenkort in Londen!

Honor presenteert haar nieuwe Honor 20-toestellen binnenkort in Londen!

Vandaag heeft Honor een afbeelding gedeeld die hoogstwaarschijnlijk aangeeft dat de nieuwe Honor 20 serie 21 mei gelanceerd zal worden in London. Deze afbeelding bevat volgens sommige tech experts al wat hints over de nieuwe serie telefoons…

Honor heeft ons de afgelopen tijd al heel erg blij gemaakt met toestellen als de Honor 8X en de Honor View 20, die beiden indruk maakten met hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Honor biedt veel kwaliteit voor een schappelijke prijs. We kunnen daarom ook niet wachten op wat ze deze keer voor ons in petto hebben met de nieuwe Honor 20 serie!

Cryptisch bericht

Via onderstaande afbeelding kondigt Honor haar Honor 20 launch aan die zal plaatsvinden in London. Echter, is de datum nog even rekenen. De rekensom 444 + 4 x 4 x 4 + (4 + 4) / 4 + 44 / 4 komt uit op 521, wat waarschijnlijk zal verwijzen naar 21 mei. Maar waarom zou dit zo gecommuniceerd zijn? Er zijn techwebsites die beweren dat het getal 4 al een hint zou kunnen zijn naar specificaties van de nieuwe telefoons.

Save the Date - Honor 20-serie

Wat verder opgemaakt kan worden uit de foto is dat Honor zich met deze serie waarschijnlijk weer zal richten op de camera. Dit valt af te leiden uit de hashtag #CAPTUREWONDER. Ook is op de afbeelding een shot van de Tower Bridge in London overdag en ’s nachts te zien, wat kan duiden op dat de camera van de telefoon mooie foto’s met en zonder daglicht kan maken.

Wat de Honor 20 serie exact te bieden heeft, zullen we 21 mei horen. Wij zijn in elk geval heel erg benieuwd en hebben hoge verwachtingen! Hou onze social media in de gaten voor meer updates.

Meer nieuws over: