‹ Alle nieuwsberichten

Mobiele abonnementen Lebara nu ook verkrijgbaar bij Belsimpel!

Mobiele abonnementen Lebara nu ook verkrijgbaar bij Belsimpel!

Vanaf vandaag zijn de mobiele abonnementen van Lebara ook beschikbaar via Belsimpel. Belsimpel wordt hiermee de eerste online retailer van Lebara. Door de samenwerking kunnen de klanten van Belsimpel de flexibele mobiele diensten van Lebara ontdekken. Die bieden alle controle en transparantie die zij nodig hebben, en met Belsimpel is het ook mogelijk een abonnement af te nemen in combinatie met een nieuwe smartphone.

Lebara biedt van oorsprong geen telefoons aan bij zijn mobiele abonnementen. Door de samenwerking tussen Lebara en Belsimpel kunnen klanten nu uit diverse smartphones kiezen bij het afsluiten een Lebara-abonnement. Klanten die hiervoor kiezen, kunnen daarmee al snel zo’n 50 tot 100 euro besparen op het toestel. Daarnaast kunnen klanten ook voor Sim Only-abonnementen van Lebara terecht bij Belsimpel.

Jeroen Elkhuizen, oprichter van Belsimpel, is verheugd met de samenwerking: “De diensten die Lebara aanbiedt tegen aantrekkelijke tarieven zijn een verrijking van ons assortiment. De samenwerking zal onze klanten weer een stap verder helpen bij het vinden van een abonnement dat goed bij hen past.”

Rob van Velzen, Managing Director Netherlands bij Lebara, is ook blij met de samenwerking: “Door deze samenwerking met Belsimpel kunnen onze klanten niet alleen voor een voordelig abonnement kiezen, maar dat ook nog combineren met een extra voordelige smartphone uit het uitgebreide assortiment van Belsimpel.”

De mobiele abonnementen van Lebara maken gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Net als bij andere providers zijn de abonnementen ook zonder extra kosten in de hele Europese Unie te gebruiken. Een extraatje is dat je met Lebara onbeperkt gratis kunt bellen naar andere Nederlandse Lebara-nummers.

De abonnementen van Lebara zijn vanaf nu, Sim Only of in combinatie met een toestel, te vinden op de website van Belsimpel.

 

Meer nieuws over: