‹ Alle nieuwsberichten

Huawei P30 en P30 Pro officieel, te bestellen bij Belsimpel!

Huawei P30 en P30 Pro officieel, te bestellen bij Belsimpel!

Zojuist heeft Huawei zijn P30-serie aan het grote publiek laten zien. De Huawei P30 en P30 Pro volgen de toestellen uit P20-serie op. Hier lees je wat er nieuw is aan de smartphones en hoe je in aanmerking komt voor de aantrekkelijke pre order-acties!

Huawei P30-serie in Parijs

Belsimpel is aanwezig bij de grote launch van de Huawei P30-serie in Parijs en dat heb je vast wel gezien via onze social media-kanalen! Via Instagram, Facebook & Twitter zijn al onze belevenissen en eerste indrukken te volgen. De toestellen zijn zojuist gepresenteerd en in dit artikel vind je alle informatie over deze twee nieuwe toestellen van Huawei. De Huawei P30 is het ‘standaard’-model uit de serie. Het toestel heeft een OLED-scherm dat 6.1 inch groot is, met een hoge resolutie, waardoor alles er superscherp uitziet. De telefoon bevat 6GB aan werkgeheugen, hiermee kun je snel wisselen tussen apps zonder dat het toestel gaat haperen. Verder kun je kiezen uit verschillende mooie kleuren en is er standaard 128 opslaggeheugen aan boord, makkelijk uit te breiden met een eigen NM-geheugenkaartje!

Huawei P30-camera’s

De Huawei P30 heeft drie camera’s van Leica aan boord: één 40-megapixelcamera, één 16-megapixelcamera en één 8-megapixelcamera. Eén van deze camera’s is bovendien uitgerust met een groothoeklens, zo kun je prachtige foto’s maken van een mooi uitzicht. Wil je objecten vastleggen door in te zoomen, dan is dat ook geen probleem. Dankzij Hybrid Zoom kun je objecten tot 5x dichterbij halen, zonder kwaliteitsverlies. Dankzij kunstmatige intelligentie kun je daarnaast in elke omstandigheid een mooie foto schieten, omdat het toestel kan herkennen wat er op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Naast landschappen, architectuur of dieren herkent hij bijvoorbeeld ook dat je een foto wilt maken van een object in macrostand, wat resulteert in prachtige afbeeldingen. Aan de voorzijde vind je nog een 32-megapixelcamera om selfies mee te maken.

Huawei P30 Pro is de absolute topper

De Huawei P30 Pro is nog net iets beter uitgerust qua specs en features dan de Huawei P30,. Zo is er 8GB werkgeheugen aanwezig en kun je kiezen tussen 128 of 256GB opslaggeheugen, het OLED-scherm is met 6.47 inch iets groter dan dat van de P30. Daarnaast is dit scherm afgerond aan de zijkanten, waardoor het toestel er nog net iets moderner uitziet. In het display is ook bij dit toestel een kleine notch, oftewel inkeping, aanwezig, de plaats voor de frontcamera. 

Huawei P30 Pro

Vier camera's op de achterkant van de P30 Pro

Op de achterkant vind je ook drie camera's, net zoals bij de Huawei P30, maar hier komt nog een extra TOF-sensorbij. Deze kan diepte meten waardoor je foto’s met haarscherp bokeh-effect kunt maken. Aan de voorkant bevindt zich, net als bij de P30, een 32-megapixelselfiecamera. Daarnaast kun je objecten niet tot 5x dichterbij halen met Hybrid Zoom, maar tot 10x en dat betekent dat je een straanaambord van tientallen meters verderop nog gewoon kunt lezen als je er een foto van hebt gemaakt, maar met het blote oog niet. 

Huawei P30 Pro & P30: verschillen en overeenkomsten

Zowel de Huawei P30 & P30 Pro draaien op de laatste Androidversie; Android 9 Pie. Hier heeft Huawei zijn eigen EMUI-schil aan toegevoegd. De Huawei P30 en P30 Pro beschikken over dezelfde snelle Kirin 980-processor, die zorgt voor de rauwe processorkracht, maar juist ook goede prestaties levert op het gebied van energie. Daarnaast speelt AI, oftewel Artificial Intelligence, ook een grote rol bij deze toestellen. Zo leren ze van jouw gebruik, maak je betere foto's en kun je nog beter omgaan met de accu. Beide toestellen bieden de mogelijkheid om een extra SIM-kaart toe te voegen.

Verschillen zijn te vinden in accucapaciteit: de P30 heeft een capaciteit van 3650mAh terwijl de P30 Pro een accu aan boord heeft van 4200mAh. De toestellen kunnen snel worden opgeladen via de USB C-poort aan de onderkant, terwijl je ook kunt kiezen om de toestellen draadloos p te laden. Als laatste ontgrendel je de Huawei P30 en P30 Pro met een vingerafdrukscanner die in het display is verwerkt! Keuze qua kleuren heb je tussen een simpele zwarte variant, maar ook een Twilight-versie en een blauwe variant. Daarnaast is de Pro-versie (alleen met 128GB) ook te verkrijgen in een oranje-achtige kleur, Amber Sunrise genoemd.

Huawei P30

Huawei P30 en P30 Pro pre order-actie

Je kunt alle P30-toestellen vanaf nú bestellen op onze website. Als je de P30 of P30 Pro nu alvast bestelt, dan profiteer je ook nog van een leuke pre-order actie! Bij de Huawei P30 krijg je namelijk een Sonos One speaker ter waarde van €229 cadeau als je deze vóór 8 april bestelt. Bij de Huawei P30 Pro krijg je tijdens de pre order-periode dezelfde Sonos One speaker cadeau, maar je krijgt er ook nog een Huawei Wireless Charger bij. Zo kun je je nieuwe Huawei-smartphone draadloos opladen. Samen hebben deze producten een waarde van €289. Goede deal dus! Beide pre-orderacties lopen van 26 maart tot en met 7 april 2019. Vervolgens heb je tot en met 7 mei 2019 de tijd om je te registreren voor deze producten!

Zoek jij jouw ideale Huawei P30-toestel, check dan onderstaande links: