‹ Alle nieuwsberichten

Honor View 20 Moschino Edition nu exclusief bij Belsimpel!

Honor View 20 Moschino Edition nu exclusief bij Belsimpel!

Leuk nieuws voor Honor-fans: je kunt de Honor View 20 Moschino Edition nu kopen! De speciale editie van de Honor View 20 is in Nederland exclusief te verkrijgen bij Belsimpel. Wat heeft deze samenwerking tussen Honor en het Milaanse modehuis opgeleverd?

De Honor View 20 Moschino kleur

De Honor View 20 is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart, met blauw-achtige V-vormige strepen die veranderen in het licht en in het blauw, ook met V-vormige strepen op de achterkant. Met de Moschino Edition komt hier nog een derde kleur bij! Deze helderblauwe variant is nét iets anders dan de originele blauwe versie.

Moschino-telefoon

Aan de buitenkant is de Moschino Edition echter niet heel anders dan de ‘normale’ Honor View 20-toestellen. De kleur is dat echter wel, want deze Phantom Blue-versie van dit toestel laat het V-patroon op de achterkant nog wat beter zien. Fashionable!

Honor View 20 Moschino Edition specificaties

Het toestel heeft 8GB werkgeheugen, dat betekent dat je goed met het toestel goed kunt multitasken en dat het toestel niet langzaam reageert als je switcht tussen apps. Daarnaast is er 256GB aan opslaggeheugen aanwezig, genoeg ruimte dus om al je foto’s, video’s en muziek op te slaan. Ter vergelijking: de ‘standaard’ View 20 heeft 6GB werkgeheugen aan boord en 128GB interne opslag.

Aan het design is ten opzichte van de ‘gewone’ View 20 niks veranderd. Gelukkig maar, want de Honor View 20 is prachtig vormgegeven. Zo vult het scherm bijna de gehele voorzijde van het toestel dankzij het ontbreken van de notch. Deze is niet nodig, omdat de frontcamera is verwerkt in het display, deze zweeft als een stipje in de linkerbovenhoek.

Honor View 20 - Moschino Edition

Honor View 20 Moschino Edition kopen bij Belsimpel

Je kunt de Honor View 20 Moschino Edition in Phantom Blue nú alvast bij ons bestellen, dan heb je hem als één van de eerste in Nederland in huis. De smartphone heeft een adviesprijs van €649,00 en wordt naar verwachting over ongeveer een week geleverd. De actuele levertijd van de Honor View 20 Moschino Edition vind je op onze website.