‹ Alle nieuwsberichten

BlackBerry KEY2 Red Edition - exclusief bij Belsimpel

BlackBerry KEY2 Red Edition - exclusief bij Belsimpel

De BlackBerry KEY2 is een productiviteitsmonster van jewelste en is al even verkrijgbaar. De speciale Red Edition is gepresenteerd op het Mobile World Congress en is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel!

BlackBerry KEY2 Red Edition

De KEY2 van BlackBerry is een eigentijds toestel met een fysiek toetsenbord, waarbij privacy hoog in het vaandel staat. Het apparaat is inmiddels al even op de markt en te verkrijgen in het zwart en zilver. Tot nu, want BlackBerry presenteerde een speciale rode variant op het Mobile World Congress dat in februari 2019 werd gehouden in Barcelona. Deze versie bevat nog steeds een metalen frame, waarbij deze keer is gekozen voor een prachtige rode kleur. Ook is deze kleur ruimschoots aanwezig aan de voorkant. Zo zie je het rode metaal om het display heen, maar dit is ook te zien in combinatie met het fysieke toetsenbord. De KEY2 bevat een anti slip-achterzijde en het display is voorzien van een laagje Gorilla Glass dat minder snel breekt of krast dan ‘gewoon’ glas.

Productiever dan ooit

Eén van de unieke punten van de KEY2 Red Edition is het fysieke toetsenbord, waardoor je razendsnel tekst, leestekens en cijfers intikt. Ook kun je snel applicaties openen door middel van toetsencombinaties en de inmiddels bekende Speed Key is aanwezig. Deze is rechtsonderin het toetsenbord geplaatst en is te herkennen aan de negen stipjes. Met de Speed Key kun je snel shortcuts instellen voor je favoriete app. De vingerafdrukscanner is geplaatst in de vingerafdrukscanner en de toetsen zijn een stukje groter dan zijn voorganger, waardoor je nog beter typt. Ook is het mogelijk om shortcuts in te stellen met elke knop op het toetsenbord, stel bijvoorbeeld in dat Facebook opent wanneer je de 'F' indrukt. 

Processor, display en camera

Het scherm is een variant van 4,5 inch met een resolutie van 1620x1080 pixels en is daarmee een stuk kleiner dan de huidige smartphones op de markt. Dat heeft uiteraard te maken met het handige fysieke toetsenbord! De accu heeft een capaciteit van 3500mAh en biedt ondersteuning voor snelladen, waardoor je er altijd voor zorgt dat je genoeg stroom in je toestel hebt. Dankzij verschillende tweaks van BlackBerry kun je zo makkelijk twee dagen doen op één acculading. De processor komt van Qualcomm en is een prima midranger, die wordt bijgestaan door 6GB aan werkgeheugen, meer dan genoeg om te multitasken.

Qua intern geheugen vind je 128GB in deze rode KEY2, maar uitbreiden is ook mogelijk dankzij een geheugenkaartslot. Op de achterzijde vind je een dubbele 12-megapixelcamera, waarmee je ook portretfoto's kunt schieten. Hierbij wordt het voorwerp of de persoon op de voorgrond scherp weergegeven, terwijl de achtergrond wat vaag is. Met de frontcam maak je foto's van 8 megapixel.

BlackBerry KEY2 Red Edition

Privacy is belangrijk

Als je zo productief bent met je smartphone, moet je natuurlijk ook zorgen voor goede beveiliging! Dat zit met de BlackBerry KEY2 Red Edition wel goed. Zo is er een browser aanwezig om te internetten die geen gegevens opslaat of een locker-app, waarin je persoonlijke bestanden of applicaties kunt zetten, zodat alleen jij ze kunt inzien of gebruiken. Om de productiviteit te bevorderen zien we ook verschillende interessante toepassingen in de software. Via de BlackBerry Hub check jij al je berichten en notificaties in één app en met de instelbare fysieke knop aan de zijkant kun jij snel jouw favoriete app starten!

KEY2 Red Edition bestellen

Deze prachtig rood met zwart uitgevoerde versie van de BlackBerry KEY2 is nu exclusief te bestellen bij Belsimpel.nl, voor een prijs van €779,00.