‹ Alle nieuwsberichten

Huawei bevestigt: presentatie P30-serie op 26 maart

Huawei bevestigt: presentatie P30-serie op 26 maart

Huawei heeft door middel van een teaser video op Twitter zijn evenement voor de P30-serie aangekondigd. De presentatie zal plaatsvinden op 26 maart in Parijs. In het filmpje ligt de focus op het zoombereik; vermoedelijk krijgen de nieuwe Huawei-telefoons een verbeterde zoomfunctie.

Huawei P30 aankondiging eind maart

Het was nog niet helemaal duidelijk of Huawei de P30-serie volgende week op het Mobile World Congress (MWC) zou gaan presenteren. Met deze teaser is het nu dus duidelijk dat Huawei een eigen evenement gaat organiseren om de toestellen te presenteren. De aankondiging vindt plaats op 26 maart in Parijs. Volgens de geruchten presenteert de fabrikant dan de Huawei P30, P30 Pro en P30 Lite.

Het camerasysteem zou een flinke upgrade moeten krijgen. Volgens de geruchten krijgt de P30 drie camera’s en de P30 Pro vier camera’s aan de achterkant. De nadruk van deze video ligt op het zoombereik van de camera’s; hiermee zou je meer kunnen inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Het beeld in de teaser zoomt namelijk in op de Eiffeltoren, Arc de Triomphe en Notre-Dame.

Vouwbare Huawei-smartphone op MWC?

Het is nu wel duidelijk dat Huawei de P30-familie niet op het Mobile World Congress 2019 gaat presenteren. De telecombeurs begint maandag 23 februari en eindigt donderdag 28 februari. Huawei had al wel laten weten dat de fabrikant op het MWC een 5G-smartphone met vouwbaar scherm zal presenteren. In Nederland is 5G-internet nog niet uitgerold, dus dat is voor de Nederlandse markt nog niet zo interessant. Maar vouwbare telefoons kunnen we dit jaar vaker verwachten!

Bron: Twitter (@HuaweiMobile), Tweakers

Meer nieuws over: