‹ Alle nieuwsberichten

Samsung Galaxy S10 release en verwachte specs

Samsung Galaxy S10 release en verwachte specs

Morgen is het dan eindelijk zover: dan presenteert Samsung de langverwachte Samsung Galaxy S10. Hier hebben we alle verwachtingen en geruchten over de opvolger van de Samsung Galaxy S9 voor je verzameld én vind je een link naar de livestream.

Samsung Galaxy S10 camera’s

Het opvallendst aan de Samsung S10 zal waarschijnlijk de camera aan de voorkant zijn. Er zijn al meerdere afbeeldingen uitgelekt van het toestel en op al deze foto’s zien we een frontcamera die als een soort gaatje in het scherm is verwerkt. De notch ontbreekt dus, waardoor het toestel nog smallere schermranden heeft dan zijn voorgangers.

Op sommige gelekte renders zien we zelfs een dubbele frontcamera, deze moet volgens techlekkers zorgen voor betere gezichtsherkenning en mooiere selfies. Er zouden sensoren in de camera’s verwerkt zijn die je gezicht nog sneller en beter kunnen herkennen dan de irisscanner waarmee bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 9 mee is uitgerust.

Drie verschillende modellen van de Samsung Galaxy S10

Samsung brengt zijn vlaggenschip al een paar jaar uit in verschillende versies, zo is er een ‘normale’ Samsung Galaxy S9 en is er ook nog een grotere variant met meer camera’s: de Samsung Galaxy S9+. Waarschijnlijk zal Samsung naast de Samsung S10 ook nog een grotere Samsung Galaxy S10+/Galaxy S10 Plus presenteren.

In de wandelgangen wordt zelfs gefluisterd dat Samsung nog een derde versie van de Samsung S10 uit zal gaan brengen, een lite-variant met een kleiner scherm en iets minder krachtige hardware. Dit toestel zal waarschijnlijk de Samsung Galaxy S10 Lite of de Samsung Galaxy S10e gaan heten. Óf dit toestel er daadwerkelijk komt, is nog onduidelijk.

Samsung Galaxy S10 release en livestream

Morgen, woensdag 20 februari, is het zover: dan vindt het Galaxy UNPACKED-evenement van Samsung plaats. Het evenement vindt plaats in San Francisco maar is voor de hele wereld via de livestream te volgen. Het evenement begint om 20.00 uur Nederlandse tijd. Klik op de volgende link om de livestream te openen: livestream Samsung Galaxy S10 volgen.

Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws rond de Samsung S10? Houd dan vooral onze nieuwspagina in de gaten! Wij zullen de livestream op de voet volgen en zetten zo snel mogelijk na de presentatie een artikel online met daarin al het nieuws over de Samsung Galaxy S10-toestellen.