‹ Alle nieuwsberichten

De nieuwe Motorola Moto G7-familie nu te bestellen bij Belsimpel!

De nieuwe Motorola Moto G7-familie nu te bestellen bij Belsimpel!

Op 7 februari 2019 heeft Motorola de nieuwe G7-serie gepresenteerd. Deze nieuwe lijn bestaat uit smartphones met adviesprijzen tussen de €149,00 en €299,00. Zo komt Motorola met de Motorola Moto G7 Play, de Moto G7 Power, de Moto G7 en de Moto G7 Plus. De vier Moto’s bieden ieder veel smartphone voor hun prijs!

Moto G7 Play: Instapmodel

De eerste van het rijtje is de Motorola Moto G7 Play, een fijn instapmodel met een adviesprijs van €149,00. Voor deze prijs haal je een leuke smartphone met een 5.7-inchdisplay met inkeping, enkele 13-megapixelcamera en matte achterkant in huis. Het budgettoestel is bovendien van een USB-C-poort voorzien, en dat zien we graag bij smartphones in deze prijscategorie! Je bestelt de Moto G7 Play hier!

Moto G7 Power: Forse accu

Ga je een stapje omhoog dan kom je bij de Moto G7 Power terecht. Dit is de tweede in de reeks, maar misschien is dit wel de meest bijzondere smartphone van het rijtje. Voor een adviesprijs van €209,00 haal je met dit toestel namelijk een zeer grote 5000mAh-accu in huis! Met zo’n forse batterij kun je dan ook een erg goede batterijduur verwachten. Opladen doe je vervolgens weer snel via de USB-C-poort met TurboPower, zodat je nooit zonder prik zit! Verder heeft de G7 Power een mooi 6.2-inchscherm, een enkele 12-megapixelcamera voor het schieten van foto’s en een mooie glanzende achterkant! Enthousiast geworden? Ga dan naar de Moto G7 Power-pagina!

Moto G7: Sterke all-rounder

Voor een adviesprijs van €249,00 haal je de Motorola Moto G7 in huis. Dit toestel is de standaarduitvoering van de nieuwe G7-familie, maar laat je daardoor niet misleiden. Deze smartphone komt namelijk met een aantal leuke extra’s! Zo is de accu een stukje kleiner dan bij de G7 Power, maar ook de batterij van deze Moto G7 is dankzij USB-C met TurboPower weer in een mum van tijd van stroom voorzien. Het 6.24-inchscherm levert prachtige beelden en achterop zijn nu een 12- én 5-megapixelcamera te vinden, waarmee je haarscherpe portretfoto’s schiet! De Motorola Moto G7 is hier te bestellen!

Moto G7 Plus: Voor foto en video

De Motorola Moto G7 Plus spant de kroon van de nieuwe G7-lijn. Zo is er een snellere en efficiëntere Snapdragon 636-chipset onder de motorkap te vinden en is er een snellere vorm van TurboPower te vinden, zodat de 3000mAh-accu nóg sneller is opgeladen dan die van de Moto G7. Er zijn ook twee camera’s achterop te vinden, maar deze zijn 16 en 5 megapixels sterk en zorgen dankzij optische beeldstabilisatie (OIS) dat je geschoten filmmateriaal nooit meer bewogen is! Je haalt de Moto G7 Plus voor een adviesprijs van €299,00 in huis!