Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Koop een Sony Xperia en kijk tot de zomer onbeperkt Film1

Koop een Sony Xperia en kijk tot de zomer onbeperkt Film1

Koop jij tussen 7 januari 2019 en 17 februari 2019 een Sony Xperia-telefoon met Film1-actievermelding via Belsimpel? Dan krijg je tot de zomer (t/m 30 juni 2019) Film1 cadeau! Het claimen van Film1 is mogelijk bij aanschaf van een Sony Xperia met Film1-actievermelding via Belsimpel tot en met 3 maart 2019. In dit nieuwsartikel leggen we uit waarom Sony Film1 bij jouw Sony Xperia cadeau geeft.

Groot en actueel filmaanbod

Kies uit meer dan 300 films, met elke week nieuwe titels. De vernieuwde Film1-app heeft een zelflerende functie, waardoor de app in staat is filmtips te geven op basis van jouw kijkgedrag.

De beste films vragen om het beste scherm

Met een Sony Xperia-smartphone heb je altijd het perfecte scherm om een Film1-film te bekijken. Wil je groter? Elke Sony Xperia is makkelijk te casten naar het scherm van jouw voorkeur. Niet alleen kun je kijken via je toestel, maar ook via je laptop, tablet, tv, Chromecast of PlayStation.  

Hoe claim ik de Film1-actie?

  1. Bestel een Sony Xperia met Film1-actievermelding bij Belsimpel
  2. Ga nadat je je Sony Xperia hebt ontvangen naar https://campaigns.sonymobile.com/promoties/public/sonysmartphone-film1/register/step/1 en volg hier de instructies.
  3. Let op: het lidmaatschap wordt na 30-06-2019 automatisch omgezet naar een betaald lidmaatschap van €7,99 per maand, tenzij je je afmeldt. Je krijgt tweemaal een mail van Film1 met de mogelijkheid om je lidmaatschap op te zeggen.

 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Nokia 7 Plus Dual Sim White

Nokia 7 Plus Dual Sim White

 
Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
Sony Xperia XZ2 Pink

Sony Xperia XZ2 Pink

 
Xiaomi Pocophone F1 64GB Black

Xiaomi Pocophone F1 64GB Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.