‹ Alle nieuwsberichten

Sony Ericsson Aino

3 nieuwe toestellen werden er gisteren aangekondigd door SonyEricsson en de eerste in dit rijtje is de Aino. Een toestel met focus op multimedia. De Aino richt zich vooral op muziek en video's en middels de Media Go functie kun je al je muziek, foto's, video's en podcasts overzetten, afspelen en organiseren. Uiteraard is de Aino ook een telefoon en internet device en daarvoor is GSM/GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA aanwezig. Daarnaast wordt een toetsenbord gecombineer met een touch UI media modus zodat je met één beweging direct toegang krijgt tot al je multimedia. Ook legt SonyEricsson een link naar de Playstation gebruiker aangezien je met Remote Play deze kunt bedienen of juist content die op de Playstation staat kunt benaderen.Sony Ericsson Aino

Communicatietechnologie

“Sony Ericsson positioneert zichzelf als hét merk voor Communicatie Entertainment. Met de nieuwe Aino laten we ons commitment zien om de allernieuwste communicatietechnologie op de markt te brengen, op een humoristische en innovatie wijze waar onze klanten van kunnen genieten”, zegt Harold de Kort, Communicatie Manager Benelux bij Sony Ericsson. “Media Home en Remote Play met PLAYSTATION®3 zijn stappen in de uitbreiding van onze ervaringen met entertainment. Klaar voor onze klanten om het meteen te gebruiken op hun Sony Ericsson mobiele telefoons. Zo krijgen zij een voorproefje van onze kijk op de toekomst.”

Wireless koptelefoon

Het 3 inch scherm zorgt dat alles netjes wordt getoond en er wordt tevens een wireless stereo koptelefoon meegeleverd (MH100). Ook aan het maken van foto's is gedacht want met 8.1 megapixels kun je goed uit de voeten. De Aino zal vanaf begin vierde kwartaal beschikbaar zijn en komt in de kleuren Zwart en Wit.

Meer nieuws over: