‹ Alle nieuwsberichten

Razer Phone 2 vanaf nu te bestellen met gratis L33T-accessoirepakket

Razer Phone 2 vanaf nu te bestellen met gratis L33T-accessoirepakket

De Razer Phone gooide hoge ogen en de tweede variant nog heel wat meer. Razer heeft geluisterd naar de community en heeft daardoor de helderheid van het display flink verhoogd. Het toestel is nu ook water- en stofdicht en heeft betere camera's aan boord! De Razer Phone 2 is vanaf nu te bestellen voor € 749,00, waarbij je ook een gratis L33T Pack krijgt t.w.v. €20.

Unieke gaming- en multimedia-ervaring

Razer is hét merk als het gaat om gaming. De laptops, toetsenbord en muizen, voorzien van ledverlichting zijn bij elke gamer in huis te vinden, maar ook op mobiel gebied is Razer bezig met een missie. De Razer Phone 2 is de nieuwste smartphone van het bedrijf en is een voortzetting van de eerste smartphone van het bedrijf die in 2017 op de markt kwam. Er is geluisterd naar de kritieken die consumenten en reviewers hadden en daarom is deze smartphone nog beter gericht op gaming. Dat terzijde biedt Razer ook een goede multimedia-ervaring, onder andere door de Netflix-applicatie die al op het toestel te vinden is. Niet heel bijzonder misschien, maar wat dat wel is, is dat de Razer Phone 2 de enige smartphone is die 5.1 surroundsound kan weergeven via deze applicatie. Kwestie van hoofdtelefoon aansluiten en genieten dus!

De telefoon zelf lijkt op zijn voorganger, maar er zijn ook wel wat verschillen te zien. Zo is er gekozen voor een glanzende glazen behuizing, waardoor het toestel nu ook draadloos op te laden is. Daarbij komt ook dat er gekozen is voor een IP67-certifcering en daardoor is het toestel volledig stof- en waterdicht. Aan de achterkant vind je weer een dubbele camera, maar er is gekozen voor betere sensoren, waardoor je op elk moment een perfecte foto schiet! Ook is daar het bekende Razer-logo te vinden, dat deze keer kan oplichten bij notificaties in meer dan 16 miljoen kleuren! Aan de binnenkant van het toestel is een ingenieuze techniek gebruikt om de processor wat te koelen tijdens een flinke gamesessie. Dankzij de Vapor Chamber Cooling blijft het toestel dus in elke gamestrijd, de koelste. De accu is draadloos op te laden en heeft een capaciteit van 4000mAh, genoeg voor een intensieve dag met Netflix, gaming en webbrowsing!

Razer Phone 2

Qua hardware heb je natuurlijk geen klagen bij deze Razer Phone 2, want het toestel beschikt over de laatste en snelste hardware. Dit uit zich in onder andere de Snapdragon 845-chipset van Qualcomm, bijgestaan door 8GB aan werkgeheugen. Dankzij het IGZO-paneel, waarvan de helderheid flink omhoog is geschroefd ten opzichte van zijn voorganger, met een refreshrate van 120Hz mis je geen enkele frame en maak jij altijd de eerste kill in PUBG of schakel jij net in de juiste versnelling met Asphalt 9. Er is nog wel gekozen voor een display met 16:9-verhouding en dat zien we tegenwoordig nauwelijks in high-end smartphones. Aan de voorkant vind je een stel stereospeakers, waardoor het luisteren naar muziek, kijken van een film of spelen van een game nog fijner wordt.

Beschikbaarheid Razer Phone 2

De Razer Phone 2 is vanaf nu te bestellen en moet binnen enkele dagen op de deurmat liggen, mooi voor kerst toch! Het toestel kost (tijdelijk) €749,00 en wordt geleverd met een gratis L33T-accessoireset ter waarde van €20,-.