‹ Alle nieuwsberichten

Renders van vermoedelijke Samsung Galaxy S10+ online verschenen

Renders van vermoedelijke Samsung Galaxy S10+ online verschenen

Online duiken renders op die vermoedelijk het ontwerp van de nieuwe Samsung Galaxy S10+ verklappen. De afbeeldingen zijn door OnLeaks en 91Mobiles online gezet en laten niet veel aan de verbeelding over. We zien een display met een gat voor de dubbele frontcamera en drie camera’s achterop!

Het langwerpige Infinity Display en de afgeronde zijkanten verklappen direct dat het om een Samsung S-variant gaat. Achterop het toestel zien we drie camera’s in horizontale opstelling, terwijl er voorop het toestel twee camerasensoren te vinden zijn. Samsung lijkt hier niet mee te gaan met de notch van 2018, maar kiest waarschijnlijk voor een gat in het display voor deze dubbele frontcamera.

91mobiles bevestigt vervolgens dat de Galaxy S10+, als eerste Samsung-smartphone, uitgerust zal zijn met een vingerafdrukscanner onder het scherm. Deze sensor zal vermoedelijk gebruik maken van ultrasonische techniek, waardoor met behulp van geluid je vingerafdruk gescand wordt. Deze techniek zal waarschijnlijk sneller en preciezer functioneren dan de huidige inscreen fingerprint, die we bijvoorbeeld bij de OnePlus 6T zien.

 

Verder zien we een hoofdtelefoonaansluiting terug op de foto’s. Waar veel high-endsmartphones de 3,5mm-aansluiting schrappen, lijkt Samsung de nieuwe Galaxy nog van zo’n dergelijke poort te voorzien. Goed nieuws dus voor liefhebbers van bekabelde audio!

Naar verwachting zal Samsung de nieuwe Galaxy S10-lijn in de winter, tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, presenteren. Tot die tijd moeten we het doen met leaks zoals deze. Wil je up-to-date gehouden worden met nieuws over de S10+? Houdt dan de Samsung Galaxy S10+-pagina in de gaten!

Bron: Tweakers.net, 91mobiles.com