‹ Alle nieuwsberichten

Honor keert via Belsimpel weer terug op de Nederlandse markt

Honor keert via Belsimpel weer terug op de Nederlandse markt

Smartphone-fabrikant HONOR en Belsimpel slaan de handen ineen. Beide bedrijven maakten vandaag tijdens een persevenement in Amsterdam bekend de samenwerking met elkaar aan te gaan. Honor gaat daarmee via Belsimpel in 2019 de focus weer op Nederland leggen. Belsimpel wordt door het aangaan van deze samenwerking het eerste officiële verkoopkanaal van HONOR in Nederland.

Jeroen Elkhuizen, mede-oprichter van Belsimpel, vertelt in het Victoria Hotel in Amsterdam blij te zijn met de samenwerking: “HONOR volgt een trend van grote buitenlandse smartphone merken die met ons de samenwerking aangaan. We zijn blij dat we nóg zo’n grote smartphone-fabrikant aan ons portfolio toe kunnen voegen. Op deze manier hebben onze klanten de keuze uit nog meer toestellen en vindt iedereen bij ons een smartphone die écht bij hem of haar past.”

Michael Pan, President van de West-Europese regio bij HONOR, voegt hier nog het volgende aan toe: "Wij zijn blij met de samenwerking. Belsimpel sluit heel goed aan bij de digitale strategie van HONOR".

Jeroen Elkhuizen (oprichter Belsimpel) schudt de hand van Michael Pan (president van de West-Europese regio bij Honor) om de samenwerking te bekrachtigen, Honor, Belsimpel, Jeroen Elkhuizen, Michael Pan
Jeroen Elkhuizen (oprichter Belsimpel) schudt de hand van Michael Pan (president van de West-Europese regio bij Honor) om de samenwerking te bekrachtigen.

Het merk HONOR is nog niet zo bekend in Nederland, maar in Duitsland en Italië bezet het merk de vierde plaats. Sinds HONOR drie jaar geleden gestart is, is het merk in West-Europa elk jaar verdubbeld. Het merk staat bekend om een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Op 22 januari 2019 zal de nieuwe HONOR View 20 gepresenteerd worden. De camera's van deze toestellen zijn verwerkt in een smalle notch aan de bovenkant van het scherm waardoor het toestel zo goed als randloos is. Ook de HONOR View 20 zal beschikbaar zijn via Belsimpel.

Dankzij de samenwerking kan Belsimpel de toestellen rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Consumenten profiteren bovendien van de Beste Prijsgarantie die Belsimpel hanteert en kunnen rekenen op 2 jaar Nederlandse garantie. De verwachting is dat HONOR het erg goed zal gaan doen in Nederland en dat er naast de HONOR 10 en HONOR 8X nog veel veelbelovende modellen naar Nederland zullen komen.