‹ Alle nieuwsberichten

Renders Sony Xperia XZ4 met drie camera's gelekt

Renders Sony Xperia XZ4 met drie camera's gelekt

Er zijn renders verschenen die vermoedelijk het ontwerp van de Sony Xperia XZ4 tonen. Hierop is een Sony-telefoon te zien met drie camera’s aan de achterkant. De verwachting is dat het toestel op de gelekte afbeeldingen, de opvolger van de Xperia XZ3 gaat worden.

Sony Xperia XZ4 met drie camera’s

Renders Sony Xperia XZ4Het meest opvallende dat op de renders te zien is, zijn de drie camera’s aan de achterkant. Dit zou direct dan ook het grootste verschil tussen de XZ3 en XZ4 gaan worden. Sony’s huidig vlaggenschip heeft namelijk een enkele camera aan de achterkant. Op de afbeeldingen is overigens geen vingerafdrukscanner te zien; wellicht zit de scanner in het display van de smartphone.

Verder lijkt het ontwerp van de telefoon op de gelekte afbeeldingen in veel opzichten op de Sony Xperia XZ3. Zo zien we aan de rechterkant de powerknop, cameraknop en volumeknoppen. Volgens de bron krijgt de Sony XZ4 hetzelfde OLED-display met een 21:9 schermverhouding als de XZ3. Ook zien we geen notch, en dus wel relatief grote schermranden aan de boven- en onderkant.

Xperia XZ4 launch tijdens MWC 2019

Nu is de vraag wanneer de Sony Xperia XZ4 officieel gepresenteerd gaat worden. Vermoedelijk gaat dit gebeuren tijdens het Mobile World Congress 2019 in Barcelona. Dit jaarlijks terugkerende evenement begint volgend jaar op 25 februari en eindigt op 28 februari. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via belsimpel.nl/nieuws.

Meer nieuws over: