‹ Alle nieuwsberichten

Xiaomi kiest Belsimpel als officiële partner

Xiaomi kiest Belsimpel als officiële partner

Smartphonegigant Xiaomi en telefoonverkoper Belsimpel slaan de handen ineen. Daarmee wordt Belsimpel officieel partner van Xiaomi en worden vanuit Nederland Xiaomi telefoons geleverd. Na de strategische samenwerking met OnePlus is dit het volgende merk dat kiest voor Belsimpel als partner.

Belsimpel haalt als eerste officiële Nederlandse partner van Xiaomi de toestellen van dit Chinese merk naar Nederland.

Belsimpel-oprichter Jeroen Elkhuizen zegt over de samenwerking: "Met dank aan deze nieuwe partnership kunnen we Xiaomi-toestellen met ondersteuning van Xiaomi in Nederland aanbieden. Het past in het Belsimpel-DNA om nieuwe merken naar Nederland te halen. Zo hebben onze klanten een nóg breder aanbod om uit te kiezen". 

Voor de samenwerking geldt dat Belsimpel de modellen die Xiaomi in Nederland uitbrengt rechtstreeks bij het bedrijf zelf inkoopt. Belsimpel vult dit aan met overige modellen uit het Xiaomi-portfolio via hun eigen inkoopkanalen zoals dit eerder ook het geval was. 

Dit is niet de eerste keer dat Belsimpel een populair merk officieel naar Nederland haalt. Zo mocht het bedrijf in mei 2018 al aankondigen dat de enige officiële Nederlandse partner van OnePlus te zijn. Door steeds meer nieuwe merken naar Nederland te halen, zorgt Belsimpel ervoor dat klanten een telefoon kunnen vinden die aansluit bij hun wensen. 

Xiaomi is wereldwijd één van de grote telefoonverkopers maar is voor het Nederlandse publiek nog geen hele bekende naam. Steeds meer Xiaomi-telefoons vinden hun weg richting Nederland vanwege hun goede specificaties en uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. 

 

Meer nieuws over: