‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel en OnePlus gaan officieel samenwerken!

Belsimpel en OnePlus gaan officieel samenwerken!

Vanaf vandaag werkt Belsimpel officieel samen met OnePlus! Hierdoor is het mogelijk een abonnement bij een OnePlus-telefoon af te sluiten, tegen de officiële adviesprijs. Lees alle informatie in dit artikel, vooral als je ook al tijden uitkijkt naar de OnePlus 6!

Belsimpel en OnePlus slaan handen ineen

OnePlus-smartphones zijn nagenoeg nergens officieel verkrijgbaar, behalve via het eigen kanaal. Belsimpel wordt dankzij deze samenwerking het eerste officiële verkooppunt van de smartphonefabrikant in Nederland. De samenwerking betekent dat je OnePlus telefoons tegen officiële adviesprijs kunt kopen bij Belsimpel, de telefoons voor het eerst te bewonderen zijn in fysieke winkels, én er abonnementen bij kunnen worden afgesloten. Dit laatste is niet mogelijk via de site van de fabrikant zelf.

De OnePlus 6 razendsnel in huis

Velen kijken al heel lang reikhalzend uit naar het nieuwe vlaggenschip van OnePlus, de OnePlus 6. De telefoons van dit merk zijn zo populair, omdat ze beschikken over de nieuwste en beste specs en toch voor een relatief betaalbare prijs te koop zijn. De OnePlus 6 wordt op 16 mei om 18.00u gepresenteerd en is direct erna vanaf 19.00u al te pre-orderen bij ons! Belsimpel maakt het mogelijk om de OnePlus-telefoon ook in combinatie met een abonnement bestellen. Bovendien ligt de OnePlus 6 binnenkort in de Belsimpel-winkels, dit is voor het eerst dat de smartphones van dit merk in Nederland in een fysieke winkel te bekijken en bevoelen zijn! Voor garantie en reparatie van de telefoons kun je bij Belsimpel terecht, dit wordt geregeld via de officiële routes van OnePlus. Wil je meer weten of deze samenwerking? Check dan deze pagina met de de meest gestelde vragen over de samenwerking met OnePlus.

Accessoires OnePlus

Dankzij de samenwerking tussen OnePlus en Belsimpel kun je niet alleen smartphones van OnePlus bij Belsimpel bestellen, maar ook accessoires van dit merk. Een officieel hoesje of perfect passende screenprotector voor je gloednieuwe OnePlus 6 heb je dus snel in huis.

Carl Pei is blij met de samenwerking

Carl Pei, medeoprichter van OnePlus, zegt blij te zijn met de samenwerking: "We've been listening carefully to our Dutch users and saw the opportunity with Belsimpel to give more people the chance to experience the OnePlus 6 in person. Belsimpel prides itself on great service - selling smartphones in the most accessible and flexible ways possible - which we feel is a great fit with our philosophy."  

Nog heel eventjes wachten…

Woensdagavond 16 mei wordt de OnePlus 6 gepresenteerd. Niks missen? Volg dan live de presentatie via deze link: 

 

Meer nieuws over: