‹ Alle nieuwsberichten

Google Pixel 3 alleen bij Belsimpel in de winkel te vinden

Google Pixel 3 alleen bij Belsimpel in de winkel te vinden

Afgelopen oktober presenteerde Google de Google Pixel 3 en de Google Pixel 3XL. Google heeft hiermee twee uitstekende toestellen op de markt gebracht die relatief klein zijn. Daarnaast is de smartphone exclusief in Belsimpel-winkels te bekijken!”

Pixel 3 te bekijken in alle Belsimpel winkels

De zeven winkels van Belsimpel zijn de enige winkels in Nederland waar je een Pixel 3 kan uitproberen! De camera, software en speakers kan je hier dus ook uittesten! Wij zijn te vinden in: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle en natuurlijk Groningen.

Alles in één hand met de Pixel 3

De Pixel 3 is kleiner in formaat dan zijn grotere broer, de Pixel 3 XL, maar de prestaties zijn allesbehalve klein. Met de vlaggenschip Snapdragon 845-chipset van Qualcomm zijn alle taken zonder probleem uit te voeren en dankzij de software heeft dit toestel maar 4GB aan werkgeheugen nodig. Google gebruikt sinds de het eerste Pixel-toestel al gebruik van opmerkelijke kleurbenamingen en de Pixel 3 is geen uitzondering.

Ook dit jaar is er weer een nieuwe kleur geïntroduceerd: Not Pink. Deze opvallende kleur is naast Just Black en Clearly White verkrijgbaar. De meest opvallende feature van deze telefoon is niet de 12.2-megapixelcamera zelf maar de ongeloofelijk slimme software die is ontwikkeld om prachtige portretfoto’s te maken met slechts één camera. Met de nieuwe nachtmodus worden foto’s veel beter belicht in donkere omgevingen.

Het haarscherpe en kleurrijke AMOLED-display, met een resolutie van 1080 x 2160 pixels, is iets minder scherp dan het beeldscherm van de 3 XL maar dat is niet snel te merken. De displays van telefoons worden steeds groter. Om ervoor te zorgen dat het toestel niet té groot wordt, maken veel toestellen gebruik van een notch, de Google Pixel echter niet.

Dankzij het 5,5-inchdisplay kun je het toestel echter nog goed gebruiken met één hand. De schermranden zijn echter wel wat dikker dan we gewend zijn in deze prijsklasse. Dit komt ook door de stereospeakers die aan de voorkant zijn geplaatst en de afwezigheid van een notch. Het opslaggeheugen van 64GB of 128GB is niet uitbreidbaar maar dankzij de gratis Cloudservice van Google heb je de mogelijkheid om alle foto’s en video’s online op te slaan.

Beschikbaarheid Google Pixel 3

De Google Pixel 3 is vanaf nu direct te bestellen met 64GB of 128 GB opslag in de kleuren Cleary White, Just Black en Not Pink.

Meer nieuws over: