‹ Alle nieuwsberichten

OnePlus 6T Thunder Purple nu te bestellen bij Belsimpel!

OnePlus 6T Thunder Purple nu te bestellen bij Belsimpel!

De OnePlus 6T is officieel gepresenteerd op 29 oktober, maar nu is de nieuwe Thunder Purple-kleurstelling ook te bestellen bij Belsimpel. Deze machtige paarszwarte variant biedt dezelfde krachtige performance en is verkrijgbaar als variant met 8GB RAM en 128GB opslag!

OnePlus 6T Purple - 15 november 2018

De OnePlus 6T in Thunder Purple biedt een kleurstelling die bovenaan wat zwart is en overloopt in prachtig paars. Deze finish is mat afgewerkt net zoals de Midnight Black-variant van dit toestel. OnePlus heeft eerder ook nog een glimmend zwarte variant van de OnePlus 6T uitgebracht met de naam Mirror Black. Zoals je gewend bent van deze Chinese grootmacht is het toestel weer voorzien van de laatste hardware en features! Zo kun je denken aan de Snapdragon 845-chipset, bijgestaan door 8GB werkgeheugen en 128GB niet uitbreidbare opslag. Het scherm heeft een diagonaal van 6,41 inch met een hoge resolutie en er is gekozen voor een AMOLED-paneel. Dat betekent dat kleuren van het scherm afspatten, zwart echt zwart is en het energieverbruik daarmee ook een stuk beter is.

Het toestel is voorzien van een enkele frontcamera, die verwerkt is in de kleine druppelvormige notch aan de voorkant van het toestel. Op de achterkant is een dubbele camera aanwezig, voorzien van een 16- en 20-megapixelsensor. Nieuwe software zorgt ervoor dat je ook in mindere lichtomstandigheden goede foto's kunt schieten. Daarnaast kun je filmen in een hoge 4K-resolutie of in super slow motion en kun je met beide camera's foto's maken met een bokeh-effect. Daarbij is het onderwerp op de voorgrond scherp, terwijl de achtergrond wat vervaagd wordt weergegeven. Er is een enkele speaker aanwezig en de 3,5mm-aansluiting is niet meer aanwezig. Wel levert OnePlus een verloopstekkertje mee, zodat je gewoon je eigen oordopjes met zo'n aansluiting kunt blijven gebruiken. 

Vingerafdrukscanner onder het scherm

De grootste vernieuwing van deze Thunder Purple-variant ten opzichte van zijn voorganger is het feit dat de vingerafdrukscanner verplaatst is van de achterkant naar de voorkant. Er is gekozen om deze scanner onder het scherm te plaatsen, een techniek die pas mondjesmaat te vinden is bij fabrikanten. Kwestie van je vinger op het scherm drukken, waarna een kleine camera je vinger uitleest en het toestel zal vrijgeven. Daarnaast kun je nog steeds gebruikmaken van de snelle gezichtsherkenning, die werkt via de frontcam van het toestel.

Beschikbaarheid OnePlus 6T Thunder Purple

Deze paarse OnePlus 6T is per direct te bestellen voor een bedrag van € 589,00, waarbij er genoeg voorraad is om het toestel morgen al in huis te hebben!