‹ Alle nieuwsberichten

OPPO RX17 Pro: 3D-camera, dubbele accu en vingerafdrukscanner onder het scherm

OPPO RX17 Pro: 3D-camera, dubbele accu en vingerafdrukscanner onder het scherm

OPPO heeft op een grootse Europese lancering in Milaan de RX17 Pro gepresenteerd voor de Europese markt. Dit toestel moet het hebben van vernieuwende features zoals een 3D-camera, dubbele accu en een vingerafdrukscanner die onder het display geplaatst is.

OPPO RX17 Pro - 6 november 2018

De OPPO RX17 Pro is zojuist gepresenteerd op een evenement in de prachtige Italiaanse stad Milaan. Die pracht is ook te zien in dit toestel wat te verkrijgen is in een spiegelende donkergroene variant en een kleurige paarsblauwige versie met een matte finish. Het toestel moet het hebben van enkele interessante en vernieuwende functies. Zo heeft OPPO slim nagedacht over de accu en het snelladen ervan, zien we drie camera's op de achterkant met een twist en is de vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt.

Drie camera's: 3D en augmented reality

Een interessante en leuke twist is de aanwezigheid van drie camera's op de achterkant van de RX17 Pro. Nu zien we wel vaker toestellen met zoveel sensoren, maar OPPO heeft voor een andere opzet gekozen. De ene sensor schiet plaatjes van 12 megapixel, terwijl de tweede camera dat doet in 20 megapixel. De derde camera wordt ook wel TOF-camera genoemd, wat staat voor time of flight. Daarmee kun je prachtige foto's schieten met een 3D-effect, maar ook verschillende augmented reality-toepassingen gebruiken. Hiermee waan je je in een mix van de echte en een fictieve wereld.

OPPO RX17 Pro Emerald Green

Twee accu's, vingerafdrukscsanner onder het scherm en meer

Een andere interessante feature van deze OPPO RX17 Pro is het feit dat er twee accu's in het toestel te vinden zijn, met een gezamenlijke capaciteit van 3700mAh. Daardoor is het mogelijk om de Super VOOC-snellaadtechniek te gebruiken, de snelste technologie van 2018. Als je het toestel tien minuten aan de lader hangt dan is deze binnen die tijd al voor 40% volgeladen en een volledige oplaadbeurt duurt minder dan 40 minuten! De vingerafdrukscanner van dit toestel is onder het display te vinden, iets dat we ook al zagen bij de OPPO RX17 Neo. De rest van het arsenaal aan hardware bestaat uit de snelle Snapdragon 710-processor, een midrange-chipset van de bekende fabrikant Qualcomm. Ook is er 6GB werkgeheugen aanwezig en vind je standaard 128GB opslag in dit toestel!

OPPO RX17 Pro Radiant Mist

Beschikbaarheid OPPO RX17 Pro

De OPPO RX17 Pro is vanaf nu direct te bestellen voor de adviesprijs van €599,00 in de kleuren Emerald Green en Radiant Mist, een prachtige matte combinatie van blauw en paars.