‹ Alle nieuwsberichten

Zo volg je de livestream van de OnePlus 6T-onthulling om 16.00

Zo volg je de livestream van de OnePlus 6T-onthulling om 16.00

De OnePlus 6T gaat vanmiddag officieel aangekondigd worden in New York, maar het is geen probleem als je daar niet bij aanwezig bent, want via de livestream die start om 16.00, volg je alle in's en outs van dit nieuwe toestel!

OnePlus 6T livestream

Vanmiddag 16.00 Nederlandse tijd is het zover, OnePlus maakt dan de opvolger van de OnePlus 6 bekend in New York. Op dat podium zal mede-oprichter Carl Pei de gehele wereld kennis laten maken met de nieuwe OnePlus 6T! De verwachtingen zijn hooggespannen en het bedrijf heeft al enkele features van het toestel bekendgemaakt. Zo krijgt deze nieuwe high-end smartphone een vingerafdrukscanner die in het scherm is verwerkt en dus niet meer fysiek op de achterkant of voorkant zit. Daarnaast is er ook al aangegeven dat er geen 3,5mm-aansluiting meer aanwezig zal zijn, dus muziek luisteren moet via een koppelstukje, via de USB C-poort of natuurlijk draadloos via Bluetooth! Of dat ook betekent dat we nieuwe Bullets-oordopjes gaan zien met zo'n aansluiting is nog de vraag!

We verwachten vanmiddag ook alles te horen over de kleuren die OnePlus van dit toestel op de markt gaat brengen en natuurlijk ook alles over het werkgeheugen, opslaggeheugen en overige specificaties. Ook zullen de Europese adviesprijzen worden bekendgemaakt en net als bij de OnePlus 6 werken Belsimpel en de Chinese fabrikant weer exclusief samen in Nederland om dit toestel aan te bieden. Dat betekent dus ook dat je de OnePlus 6T exclusief kunt verkrijgen bij Belsimpel, zowel los als in combinatie met een abonnement!

Vanaf 16.00 volg je de livestream via onderstaande stream:

Beschikbaarheid OnePlus 6T en accessoires

De OnePlus 6T zal exclusief verkrijgbaar zijn via Belsimpel, waarbij het niet alleen mogelijk zal zijn om de toestellen aan te schaffen, maar ook de bijbehorende originele accessoires. Alle info omtrent de OnePlus 6T lees je in onze FAQ!