‹ Alle nieuwsberichten

Koop de OnePlus 6T als eerste tijdens het pop-up event!

Koop de OnePlus 6T als eerste tijdens het pop-up event!

Volgende week organiseert OnePlus in samenwerking met Belsimpel een pop-up event. Hier kun je de OnePlus 6T alvast een week voor de officiële releasedatum scoren. Zo heb je ‘m als één van de eersten ter wereld al in huis! 

Pop-up event in het art’otel

Volgende week, op woensdag 31 oktober, kun je de OnePlus 6T als een van de eersten bewonderen en kopen in het exclusieve art’otel in Amsterdam. Niet alleen kun je hier de nieuwe OnePlus 6T en een aantal bijbehorende accessoires bewonderen en aanschaffen, je maakt ook kans op exclusieve goodies en kunt genieten van snacks en drankjes. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke gezellig om andere fans van OnePlus te ontmoeten, zo’n evenement is daar het perfecte moment voor. Bekijk voor een impressie de video hieronder, die gemaakt is tijdens de pop-up events na de launch van de OnePlus 6. 

In samenwerking met Belsimpel

De OnePlus 6T is straks natuurlijk weer los én exclusief met een abonnement verkrijgbaar bij Belsimpel. Kun je niet wachten om de nieuwe OnePlus 6T met je favoriete provider aan te schaffen? Omdat OnePlus tijdens deze pop-up samenwerkt met Belsimpel, kun je de OnePlus 6T tijdens het pop-up event ook al in combinatie met een abonnement aanschaffen!

Handig om te weten

Op onze FAQ-pagina vind je alles dat je moet weten over het evenement, maar hier noemen we alvast de belangrijkste zaken. Op woensdag 31 oktober openen de deuren van het pop-up event om 12.00 uur. Er geldt: ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ dus zorg ervoor dat je op tijd bent! De pop-up events van OnePlus kunnen namelijk altijd op hoge bezoekersaantallen rekenen. De eerste bezoekers krijgen ook de tofste goodies, dus het is de moeite waard om op tijd te zijn! Ook is het handig om er rekening mee te houden dat je niet contant kunt betalen maar alleen met pin en creditcard en dat er een maximum geldt van twee toestellen per persoon. Het adres van het art’otel is Prins Hendrikkade 33, 1012TM Amsterdam. Hopelijk zien we je daar!