‹ Alle nieuwsberichten

Nu te bestellen bij Belsimpel: de iPhone XR in zes kleuren

Nu te bestellen bij Belsimpel: de iPhone XR in zes kleuren

Je kan de iPhone XR nu bestellen bij Belsimpel! De Apple-telefoon is verkrijgbaar in zes kleuren: wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood, en drie opslagvarianten: 64GB, 128GB en 256GB. De smartphone is zowel als los toestel, als in combinatie met een abonnement verkrijgbaar.

iPhone XR bestellen

Vanaf vandaag, vrijdag 19 oktober, kun je eindelijk de iPhone XR bestellen! Dit toestel was op 12 september 2018 al gepresenteerd, maar om hem te kopen moest je dus nog even wachten. Je kunt je pre-order nu dus plaatsen. Wel moet je nog even wachten totdat de iPhone XR geleverd gaat worden. De verwachting is dat de eerste iPhones vanaf 24 oktober geleverd worden.

iPhone XR: broertje van de iPhone XS en XS Max

De iPhone XR is een nieuwe sprankelende iPhone die iets onder de iPhone XS en iPhone XS Max wordt gepositioneerd. De verschillen met zijn broers zijn echter minimaal en deze kleurrijke nieuwe telg in de Apple-familie is dan ook een goede keuze! Wat erg fijn is aan deze XR is de keuze qua opslag en kleuren. Zo zijn er modellen met 64GB, 128GB of maar liefst 256GB aanwezig, waarbij je de keuze hebt uit zwart en wit, maar ook blauw, geel, koraal en rood. Zo maak je altijd de voor jouw perfecte keuze!

iPhone XR kleuren

Het display van de iPhone XR is een LCD-variant met een diagonaal van 6,1 inch en een resolutie van 1792x828 pixels. Dat vertaalt zich in een prima scherm met een langwerpige verhouding. Daardoor kun je deze goed gebruiken om naar een film op Netflix te kijken, te gamen of om websites te checken met veel tekst. Ook een notch is aanwezig, waarin onder andere de frontcam verwerkt zit, die je kunt gebruiken voor Facetime of voor de gezichtsherkenning, want een vingerafdrukscanner is niet meer aanwezig.

Het toestel zit er in elke kleur stralend uit en dankzij de nieuwe A12-processor zijn ook de prestaties dik in orde! Er is een ruime hoeveelheid werkgeheugen aanwezig en dan kun je ook nog eens gebruik maken van iOS 12, de nieuwste variant van dit bekende mobiele besturingssysteem. Al met al is de iPhone XR een topper van de bovenste plank, waarmee je jaren vooruit kan, dat wordt bestellen!

Verkrijgbaarheid iPhone XR Belsimpel

De iPhone XR is dus vanaf nu te bestellen als los toestel of in combinatie met een abonnement! De meest betaalbare 64GB-versie heeft een losse prijs van € 859, terwijl de versie met 128GB opslag €919,00 moet opleveren. De versie met 256GB is ook te bestellen als los toestel voor €1029,00, maar uiteraard ook in combinatie met een abonnement, waarbij je makkelijk kunt kiezen voor verlenging of een nieuw abbo afsluit!

Meer nieuws over: