Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

HTC Lancaster – QWERTY slider met Android

Maandag 25 mei 2009, 12.03 uur

Het design van de G2, oftewel HTC Magic, is volgens velen al beter dan dat van de T-Mobile G1. Helaas ontbreekt het de G2 echter aan een QWERTY-toetsenbord, maar daar lijkt HTC nu samen met de Amerikaanse provider at&t verandering in te gaan brengen.HTC Lancaster

HTC Touch Pro

Dichtgeschoven lijkt het toestel vrij veel op de G2, die nu bij Vodafone verkrijgbaar is, maar eenmaal opengeschoven heeft het toestel meer weg van een HTC Touch Pro. Het toestel beschikt over triband EDGE en 850 / 1900 MHz HSPA, AGPS, een 3-megapixel-camera, Bluetooth 2.0 en een microSD-slot.


HTC Lancaster

Verkrijgbaarheid

In de Verenigde Staten is het toestel vanaf deze zomer verkrijgbaar. De verwachte introductiedatum is 3 augustus, waarbij het toestel de eerste zes maanden exclusief bij at&t verkrijgbaar zal zijn.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Sony Xperia X Compact Black

Sony Xperia X Compact Black

 
Nokia 6 Black

Nokia 6 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.