Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

HTC Lancaster QWERTY slider met Android

Het design van de G2, oftewel HTC Magic, is volgens velen al beter dan dat van de T-Mobile G1. Helaas ontbreekt het de G2 echter aan een QWERTY-toetsenbord, maar daar lijkt HTC nu samen met de Amerikaanse provider at&t verandering in te gaan brengen.HTC Lancaster


HTC Touch Pro

Dichtgeschoven lijkt het toestel vrij veel op de G2, die nu bij Vodafone verkrijgbaar is, maar eenmaal opengeschoven heeft het toestel meer weg van een HTC Touch Pro. Het toestel beschikt over triband EDGE en 850 / 1900 MHz HSPA, AGPS, een 3-megapixel-camera, Bluetooth 2.0 en een microSD-slot.


HTC Lancaster


Verkrijgbaarheid

In de Verenigde Staten is het toestel vanaf deze zomer verkrijgbaar. De verwachte introductiedatum is 3 augustus, waarbij het toestel de eerste zes maanden exclusief bij at&t verkrijgbaar zal zijn.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 
Motorola One Black

Motorola One Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
LG G8s ThinQ Black

LG G8s ThinQ Black

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.