‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel genomineerd voor Hardware.info Community Awards 2018!

Belsimpel genomineerd voor Hardware.info Community Awards 2018!

Hardware.info heeft Belsimpel genomineerd als Beste Nederlandse Hardware-shop voor hun jaarlijkse Community Awards. Hier zijn we natuurlijk superblij mee. Stemmen? Dat kan op de speciale pagina voor de Hardware.info Community Awards!

Zeker weten dat je bij één van de beste telecom-webshops van Nederland bestelt? Dan zit je bij Belsimpel goed. We zijn hierom nu genomineerd voor de Hardware.info Community Awards 2018!

Dat we met de Belsimpel Methode keihard de telecommarkt hebben verbeterd, is inmiddels wel duidelijk. We hebben met Abonnement zonder gedoe het afsluiten van een abonnement nog sneller en nog duidelijker gemaakt en met onze allesvergelijker is het mogelijk om precies de combinatie van telefoon en abonnement te vinden die bij je past.

Hardware.info is daarbij één van de meest gewaardeerde websites op het gebied van tech en hardware binnen Nederland. We zijn dan ook ontzettend dankbaar voor deze nominatie!

Wil je ons helpen deze prijs te winnen? Dan kun je op ons stemmen! Wie weet slepen we met jouw hulp de Hardware.info Community Award voor Beste Nederlandse Hardware-shop binnen. Als je stemt maak je bovendien kans op een jaarabonnement op Hardware.info Magazine of zelfs een gaming PC ter waarde van €3000!