‹ Alle nieuwsberichten

Dit zijn de nieuwe iPhone XS en iPhone XS Max!

Dit zijn de nieuwe iPhone XS en iPhone XS Max!

De populaire iPhone X die vorig jaar werd gepresenteerd heeft niet één, maar twee opvolgers! Het gaat om de iPhone XS en de grotere iPhone XS Max. Hier lees je alles over de nieuwe iPhones en lees je wanneer je ze kunt bestellen!

De iPhone XS en iPhone XS Max

Eindelijk zijn ze dan vandaag onthuld: de nieuwe iPhones. Naast de opvolger van de iPhone 8, de iPhone XR, zijn ook de opvolgers van de iPhone X gepresenteerd. De iPhone XS en iPhone XS Max beschikken allebei over dezelfde hardware en lijken qua uiterlijk heel erg op de iPhone X. Verschil met de iPhone XS Max is natuurlijk, zoals de naam al doet vermoeden, het formaat.

Waar de iPhone XS namelijk nog steeds hetzelfde 5.8 inch-formaat heeft als de iPhone X, is de iPhone XS Max met 6.5 inches een stuk groter. De iPhone XS Max is daarmee de grootste smartphone die Apple ooit heeft ontwikkeld.

Nieuwe A12-chip en betere camera’s

De nieuwe iPhone XS en iPhone XS Max zijn allebei uitgerust met de nieuwe processor van Apple: de A12. Dit is een 7-nanometerchip die nog energiezuiniger en sneller is dan de voorgaande chips. Hierdoor werken de iPhone XS en Xs Plus nog sneller dan de iPhone X en gaat de batterij dankzij het efficiënte energieverbruik als het goed is nog langer mee. Beide toestellen hebben een ruime hoeveelheid werkgeheugen waardoor je er goed mee kunt multitasken.

Ook in de camera’s van de toestellen zijn verbeteringen doorgevoerd. Beide toestellen zijn uitgerust met een dubbele 12-megapixelcamera met een nog betere sensor die meer licht opvangt. Hierdoor kun je straks in het donker nóg betere foto’s maken. De camera aan de voorzijde heeft een resolutie van 7 megapixels waardoor je er prachtige foto's mee kunt maken.

Design iPhone X en iPhone X Plus

Zoals gezegd toont het design van de iPhone XS en XS Max grote vergelijkingen met dat van de iPhone X. Dat betekent dat de toestellen een notch hebben aan de bovenzijde van het scherm en erg smalle schermranden rondom het Super Retina scherm hebben. Hierdoor bestaat bijna de hele voorzijde van het toestel uit scherm. De homebutton aan de onderzijde van het scherm moest hierdoor echter wel wijken. In plaats daarvan kun je de smartphones ontgrendelen met behulp van Face ID. De sensoren ‘lezen’ je gezicht en wanneer ze het herkennen wordt het toestel automatisch ontgrendeld.

Prijzen, kleuren en beschikbaarheid van de iPhone XS en XS Plus

De iPhone XS komt in drie verschillende kleuren op de markt: zilver, zwart en goud. De iPhone XS Max komt ook in de uitvoeringen zwart, zilver en goud. Bij beide toestellen heb je de keuze uit 64GB, 265GB en zelfs 512GB opslaggeheugen. De iPhone XS heeft een adviesprijs vanaf €1159,- en de iPhone XS Max heeft een adviesprijs vanaf €1259,- voor 64GB. Je kunt beide toestellen nú bestellen op onze website!

Meer nieuws over: