‹ Alle nieuwsberichten

Renders aankomende Apple iPad Pro 12,9" lekken uit

Renders aankomende Apple iPad Pro 12,9" lekken uit

Vandaag publiceerde OnLeaks in samenwerking met MySmartPrice afbeeldingen van de Apple iPad Pro 12.9”, het grootste model van de aankomende iPad Pro-apparaten. De website waarschuwt dat de renders misschien niet honderd procent nauwkeurig zijn, maar ze geven zeker een goede indruk..

Op de visuals is een apparaat te zien met dunne schermranden, die aan alle kanten gelijk zijn. Op de laatste iPads waren de schermranden aan de zijkanten dunner dan die aan de boven- en onderkant. In de rand aan de onderkant was bij de vorige apparaten de fysieke homeknop verwerkt. Op deze renders van de aankomende tablet is de homeknop weggelaten. Ook lijkt het ontwerp wat vierkanter of hoekiger te zijn dan zijn voorganger.

Het ligt daardoor voor de hand dat de tablet wordt ontgrendeld met Face ID, hier gaan ook al langer geruchten over rond. In de bovenrand is op de render een camera te zien die ook hiervoor gebruikt zou kunnen worden. Van een notch, zoals we die zien op de iPhone X, lijkt dus geen sprake te zijn voor de iPad Pro. Ook is er op de afbeeldingen geen 3.5mm-ingang te zien.

De website waar de visuals op verschenen vestigt ook nog de nadruk op een knop-achtige uitsparing waarvan niet duidelijk is waar hij voor dient. De inkeping is te vinden op de zijkant waar ook de volumeknoppen zitten. Dit wekt natuurlijk veel nieuwsgierigheid, heeft Apple een nieuwe functie toegevoegd aan de populaire tablets? Het gaat in ieder geval niet om de Smart Connector, die is boven de laadpoort te vinden.

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat Apple de nieuwe iPads volgende week woensdag presenteert, op hetzelfde evenement waar de nieuwe iPhones worden getoond. Waarschijnlijk komt Apple dan met drie iPhones en dus een iPad van 12.9 inch en een iPad van 10.5 inch. Wij kijken er reikhalzend naar uit!

Bronnen: Tweakers, OnLeaks, MySmartPrice

Meer nieuws over: