Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Google Pixel 3 XL achtergelaten in taxi, foto's verschijnen op internet

Google Pixel 3 XL achtergelaten in taxi, foto's verschijnen op internet

Wederom een lek over de Google Pixel 3 XL! Dit geeft een goed beeld van deze telefoon en zijn kleinere broertje de Google Pixel 3.

Google Pixel 3 XL

Google slaagt er slecht in informatie over de aankomende devices verborgen te houden. Het is lang geleden dat we zulke grootse leaks waren hebben gezien van een telefoon. Vandaag verschijnen er foto’s op het internet, gemaakt door een taxichauffeur. Hij vond de Google Pixel 3 XL op de achterbank van zijn auto, waarschijnlijk vergeten door een medewerker van Google.

Hoewel de Google Pixel 3 XL naar verwachting pas op 9 oktober wordt gepresenteerd, hebben we dankzij de afbeeldingen en gelekte informatie al een goed beeld van de nieuwe Google Pixel 3 XL. Hierop afgaand krijgt deze telefoon waarschijnlijk een AMOLED-beeldscherm met een resolutie van 1440x2960 pixels met bovenin een notch. Dit is ook te zien op de foto’s die vandaag verschenen.

Het gerucht gaat dat de telefoon een batterij krijgt van 3430mAh en deze is draadloos op te laden. Aan de achterkant bevindt zich waarschijnlijk een enkele camera van 12 megapixels. In de notch zit de scanner voor Face Unlock.

Hoewel dit voor degene die de telefoon achterliet waarschijnlijk minder leuk is, bevestigt dit lek voor ons nogmaals dat de nieuwe Pixel 3-telefoons erg de moeite waard zullen zijn. Houd voor alle informatie onze productpagina's van de Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL in de gaten!

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Nokia 7 Plus Dual Sim Black

Nokia 7 Plus Dual Sim Black

 
Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

 
Huawei P20 Lite Dual Sim Black

Huawei P20 Lite Dual Sim Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
Google Pixel 2 XL 64GB Black

Google Pixel 2 XL 64GB Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.