‹ Alle nieuwsberichten

IFA 2018 | CAT B35: nieuwe robuuste feature-phone met slimme functies

IFA 2018 | CAT B35: nieuwe robuuste feature-phone met slimme functies

Veel fabrikanten presenteren tijdens de IFA in Berlijn hun nieuwe telefoons. Ook CAT, al jaren bekend vanwege hun extra stevige toestellen, presenteerde vandaag een nieuw toestel. Het gaat dit keer niet om een smartphone, de CAT B35 is een feature-phone die draait op KaiOS en heeft voor een featurephone veel te bieden!

CAT B35 Officieel

Tijdens een kleine presentatie op de IFA presenteerde CAT een nieuw toestel. Verrassend genoeg ging het dit keer niet om een smartphone maar om een featurephone. De CAT B35 is zoals we mogen verwachten een zeer robuust toestel die voor een featurephone toch wel erg veel te bieden heeft. Het toestel draait op KaiOS en heeft daarmee al direct meer functionaliteit dan andere featurephones. Je kunt bijvoorbeeld direct gebruikmaken van Google Maps, YouTube of de Google Assistant. Ook beschikt het toestel over 4G connectiviteit, hiermee heb je met de B35 altijd een stabiele en snelle verbinding. Deze CAT B35 is een perfecte keuze als je de uitgebreide functionaliteit van een smartphone niet nodig hebt maar toch overal zonder zorgen bereikbaar wilt zijn!

Stevige en waterbestendige behuizing

CAT staat natuurlijk al jaren bekend om de stevige bouw van hun toestellen. Ook deze B35 is voorzien van een robuuste behuizing met een MIL-810G certificering. Het toestel kan goed tegen een flinke stoot of een valpartij en is daarnaast ook waterbestendig. Hij heeft een IP68-certificering en overleeft dus zelfs een korte duik onder water! Dat alles maakt de CAT B35 ideaal als je bijvoorbeeld in ruige omstandigheden werkt en wel altijd een telefoon bij je wilt hebben.

KaiOS: een featurephone met extra functies

De CAT B35 is een featurephone en daarbij hoort natuurlijk dat het toestel wat minder kan dan een smartphone. Maar dankzij KaiOS is het verschil in functionaliteit toch een stukje kleiner. Bij dit besturingssysteem kun je namelijk gebruikmaken van enkele apps. Uit de doos beschikt de B35 direct over bijvoorbeeld de Google Assistant, Google Maps en YouTube. Uit de KaiStore kun je nog meer apps halen, bijvoorbeeld Facebook en Twitter.

Ondersteuning voor 4G

Met de CAT B35 kun je gebruikmaken van 4G. Voor een featurephone is dit zeker bijzonder! Je kunt met deze snelle en stabiele internetverbinding overal makkelijk gebruikmaken van verschillende apps.

Indrukwekkende accuduur

Een groot en bekend voordeel van featurephones is natuurlijk de accuduur. Ook bij deze CAT B35 zit je je daarmee helemaal goed! De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 2300mAh. Dankzij de zuinige hardware kun je op een volle accu tot ongeveer 12 uur bellen. Daarnaast heeft het toestel een indrukwekkende stand-by tijd van 30 dagen! Je hoeft dus zeker niet elke dag te denken aan opladen.

Beschikbaarheid

Heb je geen smartphone nodig maar wil je wel een zeer stevig toestel waar je altijd op kunt vertrouwen? Dan is de CAT B35 zeker iets voor jou! De B35 is beschikbaar in een strak zwarte variant voor €109,-.

Meer nieuws over: