Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Mobiado Professional 105CG Rose

Mobaido, de Russische fabrikant die telefoons ontwerpt en produceert voor de rijken der aarde, komt met een nieuw model: de Mobiado Professional 105CG Rose.

Mobiado Professional 105CG Rose

18 karaats rose goud

Bijzonder aan dit type is dat de behuizing voor een deel bestaat uit 18 karaats rose goud. De voor- en achterkant van het toestel bestaan uit saffier kristal. Ook de toetsen zijn van saffier gemaakt, maar met de hand beschilderd met goudverf. Om het geheel af te ronden zijn het logo en de tekst met de hand op het toestel geschilderd.

Eigenschappen

Bij luxe telefoons, zoals ook de modellen van Vertu, lijken de specificaties minder belangrijk te zijn. De Mobiado Professional 105CG Rose beschikt over een 2-mega-pixel camera en 1 GB interne opslag. Een muziek- en videospeler zijn ook aanwezig, net als een micro-USB-aansluiting voor gegevensoverdracht en om het toestel op te laden. Met een gewicht van 245 gram en een beeldscherm van 2,0 inch is het toestel niet al te groot.

Prijs

Wie naar de prijs moet vragen behoort niet tot de doelgroep van Mobaido. Heren van stand praten niet over geld, die hebben het!

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7T Blue

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.