‹ Alle nieuwsberichten

Mobiado Professional 105CG Rose

Mobaido, de Russische fabrikant die telefoons ontwerpt en produceert voor de rijken der aarde, komt met een nieuw model: de Mobiado Professional 105CG Rose.

Mobiado Professional 105CG Rose

18 karaats rose goud

Bijzonder aan dit type is dat de behuizing voor een deel bestaat uit 18 karaats rose goud. De voor- en achterkant van het toestel bestaan uit saffier kristal. Ook de toetsen zijn van saffier gemaakt, maar met de hand beschilderd met goudverf. Om het geheel af te ronden zijn het logo en de tekst met de hand op het toestel geschilderd.

Eigenschappen

Bij luxe telefoons, zoals ook de modellen van Vertu, lijken de specificaties minder belangrijk te zijn. De Mobiado Professional 105CG Rose beschikt over een 2-mega-pixel camera en 1 GB interne opslag. Een muziek- en videospeler zijn ook aanwezig, net als een micro-USB-aansluiting voor gegevensoverdracht en om het toestel op te laden. Met een gewicht van 245 gram en een beeldscherm van 2,0 inch is het toestel niet al te groot.

Prijs

Wie naar de prijs moet vragen behoort niet tot de doelgroep van Mobaido. Heren van stand praten niet over geld, die hebben het!

Meer nieuws over: