‹ Alle nieuwsberichten

Komt Apple naast drie gewone iPhones, in september ook weer met een iPhone SE?

Komt Apple naast drie gewone iPhones, in september ook weer met een iPhone SE?

De geruchtenmachine draait op volle toeren! Hier vind je een overzicht van al het nieuws over de nieuwe iPhones, die naar verwachting op 12 september 2018 gepresenteerd gaan worden. Wat denkt men te weten over de Apple iPhone 2018 of iPhone 9, de Apple iPhone X 2018 of iPhone XS en de iPhone X Plus of iPhone XS Plus of iPhone XS Max en gaan ze überhaupt zo heten..?

Nieuwe iPhones

Apple presenteert nieuwe telefoons in traditiegetrouw in september, het kan dus niet lang meer duren voordat er weer nieuwe Apple-telefoons op de markt zijn! Een moment waar het hele jaar reikhalzend naar uit wordt gekeken. Ook dit jaar belooft het weer de hoge verwachtingen waar te gaan maken, want volgens de laatste presenteert Apple maar liefst vier iPhones, waaronder een betaalbare variant. Hier hebben we de laatste geruchten voor je op een rijtje gezet.

Apple iPhone 2018

Waarschijnlijk komt er één smartphone dat de Apple iPhone 2018 zal gaan heten en daarmee de naamvoering van de iPads volgt. Dit toestel krijgt volgens de geruchten een redelijk groot 6.1-inchscherm. In tegenstelling tot de andere nieuwe iPhones en de iPhone X, zal deze telefoon waarschijnlijk een LCD-scherm krijgen in plaats van een OLED-scherm. Waarschijnlijk zal dit toestel qua looks en specificaties de iPhone 8 gaan opvolgen. Er bestaat dus ook een kans dat deze telefoon de naam ‘iPhone 9’ zal gaan krijgen.

De nieuwe iPhone X

De kans is ook groot dat de immens populaire iPhone X een opvolger krijgt, bekende techlekkers spreken zelfs over twee nieuwe iPhone X’s! De Apple iPhone X 2018 of iPhone XS moet de iPhone X die vorig jaar is gepresenteerd gaan opvolgen. Deze smartphone heeft waarschijnlijk een 5,8-inch OLED-scherm en weer de bekende notch die we ook al bij de iPhone X zagen.

Naast een iPhone X 2018 komt er volgens techlekkers ook een grotere variant van dit toestel: de iPhone X Plus, voor dit model worden ook de namen iPhone XS Plus en iPhone XS Max genoemd. De smartphoneheeft naar alle waarschijnlijkheid een groter 6.5-inch OLED-scherm maar zal verder zijn uitgerust met dezelfde specificaties als de iPhone X 2018.

Prijzen en beschikbaarheid

Wanneer de iPhones precies worden gepresenteerd, is nog niet duidelijk. Apple houdt het nog even spannend! De iPhone X 2018 wordt naar verwachting lager geprijsd dan de iPhone X van vorig jaar. Het Plus-model zal waarschijnlijk voor dezelfde prijs op de markt komen als de iPhone X in eerste instantie op de markt, kwam, voor zo’n €1100. Zodra er meer bekend is, laten we het je natuurlijk weten!

Meer nieuws over: