‹ Alle nieuwsberichten

Huawei Mate 20 Lite: mooi design, groot scherm, krachtige processor en grote batterij

Huawei Mate 20 Lite: mooi design, groot scherm, krachtige processor en grote batterij

Vandaag is de Huawei Mate 20 Lite gepresenteerd. Dit betaalbaardere broertje van de Huawei Mate 20 betreedt de telefoonmarkt dus eerder en geeft je veel waar voor je geld! Deze telefoon heeft maar liefst vier camera's, voorzien van AI-technologie, een groot beeldscherm met hoge resolutie en een krachtige processor.

De Huawei Mate 20 Lite combineert strakke looks en een groot scherm, met een krachtige chipset en een grote batterij. Een goede keuze dus! 

Huawei Mate 20 Lite: twee dubbele camera’s!

Ja, je hoort het goed. De Huawei Mate 20 Lite heeft maar liefst twee dubbele camera’s. Dit zorgt voor extra mooie foto’s, dus ideaal als je het belangrijk vindt dat je telefoon goede foto’s maakt! Op de achterkant van het toestel vinden we een 20-megapixelcamera, ondersteund door een tweede sensor van 2 megapixels. Deze zorgen ervoor dat je met weinig licht ook goede foto’s maakt.

Ook je selfies zijn van bijzonder goede kwaliteit, aan de voorkant zit namelijk een camera van 24 megapixels en eentje van 2 megapixels. De camera’s zijn extra slim, en kiezen door AI-technologie (Artificial Intelligence) bijvoorbeeld bij portretfoto’s automatisch de beste instelling uit vijf verschillende lichtstanden.

Levendige beeldweergave, grote batterij en razendsnel

De Huawei Mate 20 Lite heeft een groot 6.3-inchbeeldscherm met een FullHD+-resolutie van 2340x1080 pixels. Dit betekent dat de beeldweergave scherp is. Bovendien is het kleurbereik verhoogd en wordt alles nog helderder en levendiger getoond, waardoor je met volle teugen kunt genieten van video’s, foto’s en spelletjes. Met de grote batterij van 3750mAh hoef je je bovendien niet snel druk te maken om een lege batterij.

De Huawei Mate 20 Lite is snel door de combinatie van 4GB werkgeheugen en de Kirin 710-processor, die Huawei zelf heeft ontwikkeld. Je hebt met deze telefoon standaard beschikking over 64GB aan opslagruimte. Dit kun je uitbreiden tot 256GB, door een microUSB-kaart in de telefoon te doen. Je kunt kiezen tussen een tweede simkaart, of een microUSB-kaart, want de telefoon heeft één extra ingang. En dit alles voor maar €399, een goede prijs voor wat je er voor krijgt! Als je nu bestelt heb je hem over 2 weken in huis. Zijn grotere zus, de Huawei Mate 20, wordt naar verwachting in november gepresenteerd.