‹ Alle nieuwsberichten

Megatelefoon: geruchten over de Honor 8X

Megatelefoon: geruchten over de Honor 8X

Sinds een tijdje gaan er geruchten over een nieuw toestel van Honor, het zou gaan om de opvolger van de Honor 7X. De smartphone, die waarschijnlijk de Honor 8X zal gaan heten, heeft volgens de geruchten een ontzettend groot scherm.

Keuringsinstantie

De geruchten zijn op gang gekomen door een toestel dat is aangemeld bij keuringsinstantie Teena. Gezien de specificaties die bij de keuringsinstantie zijn aangemeld, zou het wel eens kunnen gaan om de Honor 8X.

Groot scherm en grote accu

Volgens de specificaties beschikt het toestel over een enorm 7,12-inch FullHD+ beeldscherm, nóg groter dus dan het beeldscherm van de net verschenen Honor Note 10 die je op de afbeelding hierboven ziet. Het scherm is bijna volledig randloos en heeft een kleine notch aan de bovenzijde van het toestel. Deze is zeer smal, waarschijnlijk is alleen de frontcamera in deze notch verwerkt.

Om een toestel met zo’n enorm beeldscherm de hele dag van energie te voorzien, heb je ook een grote accu nodig. De Honor 8X is volgens de geruchten dan ook uitgerust met een hele grote accu met een capaciteit van 4900mAh. Daar moet je de dag wel mee doorkomen!

Specificaties Honor 8X

De Honor 8X zal waarschijnlijk worden aangedreven door de door Huawei ontwikkelde Kirin 710-processor. In combinatie met 4GB aan werkgeheugen ligt het toestel waarschijnlijk ergens in het middensegment. Het toestel zal volgens geruchten verkrijgbaar zijn met vanaf 64GB aan opslaggeheugen, dat is uit te breiden met een microSD-kaartje. Uit de doos draait de smartphone op Android 8.1 Oreo, of het de update naar Android 9.0 Pie krijgt, is niet bekend.

Of het echt om de Honor 8X gaat, moet natuurlijk nog blijken. Het toestel is immers nog niet gepresenteerd. Waarschijnlijk zullen we hier tijdens de IFA, een technologiebeurs in Berlijn, meer over horen. Veel fabrikanten presenteren hun nieuwste smartphones op deze beurs.

Bron: Androidworld

Meer nieuws over: